kortalanul

itt vagy: Eropolis > Belváros > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

kortalanul
Miért van, hogy a nemek fiatalabb korosztályának tagjai, a náluk 5-10 évvel idősebb tagjait már "letatázzák" és vannak olyanik, akik rajonganak a náluk idősebbekért? Ezt kapjátok ki?
Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
papus#252005-11-28 04:03:07
Kedves Ria! És persze a Többiek is!
Mivel kicsit túlpörgettem magamat a munkában, most még olyan stációban vagyok, hogy reflexszerűen ébredek, mint ma is, már hajnali fél 3-kor, s így csendben van időm olvasgatni.
Teljesen egyetértek Veled Ria!
Egyre jobban látom "kettészakadni" a vonzalom szférát. Abban is egyet kell veled értenem, hogy a fiatalabb, iskolázatlanabbak a macsó, illetve a szőke bombázó tipust keresik. Csak a külső a lényeg a számukra! Mind a kétoldalon kezd elharapodzni a skalovadászat, mindegy, hogy jó volt e a szex, lényeg, hogy strigulával többet húzhassan be a naplójukba(ami nincs, mert diszgráfiával küszködik többségük!).
Az értelmesebbje pedig a belső jeleket kezdi jobban előtérbe helyezni.(Én legalább is így tapasztalom) Igényük van. Tapasztalati, erkölcsi és morális. Megerősítésre várnak.
Rendszeresen kapom a Habosról az infokat,és már nem is csodálkozom, hogy egyre több 18-30 év közötti, igen csinos és értelmes kislány a korosztályánál jóval idősebb férfit keres. Elsőre azt gondoltam, hogy az adatlapnál nem jelölték be a megfelelő kort igényeiknek. De rájöttem,hogy ez nem feledékenység. Persze, lehet ebben célzatosság is. Az idősebb generáció már egzisztenciálisan helyen van, nem okoz gondot anyagilag egy randi megvalósítása, s tud gavallér is lenni. Amig a korban hozzáillő srácok nagy részének ez már akadály is lehet.De nem ez a fő gond. A lényeg, egy 40 fölötti férfi biztonságot is biztosít a lánynak.Kevésbé kalandozik másfelé.
És kapaszkodjatok meg, nem rég rájöttem még valamire!Hihetetlennek tünt elsőre még nekem is, de a visszajelzések megerősítettek abban, hogy -sajnos,- a gyermekkori rossz apamodell,- korrekciójára vágyódnak nagyon sokan!
Elvált szülők, anya nevelte, vagy teljes család, de az apa elhanyagolta a lánygyermek nevelését, vagy nem igen vett részt benne. Ezek köszönnek későien vissza.Modell hiány pótlása.
Több leánnyal levlezve kellett ezekre rájönnöm. Nem konkrétan írták le, csak utalás szerűen, de ezeket a dolgokat kellett kiolvasnom belőlük.
Van 18 éves lelevezőtársam, s van 35 éves is, akik ezekre utaltak.
Tehát szerintem ezek is közrejátszenak, hogy tudatalattiból kiindulva vonzódnak az idősebb pasikhoz a lányok.
Lehet, hogy a fentiekkel nem értetek egyet, nosza lehet vitatkozni velem!
ria12#242005-11-27 12:34:47
Szió kedves hozzászólók!
 Köszönöma visszajelzést hozzászólásomhoz,bár talán picit hiányos volt.
Szóval a mai nők (főleg fiatalok és alacsony iskolázottságúak)egy jelentős része a "macho" típúsú (a sokszor kigyúrt agyú,faragatlan)férfiakat részesíti előnybe különböző okokból.Ezek között sok nő/akár 40-en felül is/ nála fiatalabb férfi partnert,"támaszt" keres.
Szerintem ezek nem tartós kapcsolatok.
Viszont vannak,vagyunk olyanok,akik a náluknál  idősebbekben/akár mindkét nemből/ a tartósabb, biztosabb szellemi partnert,barátot,apát,nővért ,anyát keresnek  és szeretetalapú kapcsolat után vágyódnak nem zárva ki ebből az idősebb akár "szigorúbb" megnyilvánulásait sem.
Ezt most csak azért írtam le ,mert több ilyen,főleg nővel találkoztam életem során,akikbe a gátlások motíváltak és nem tudták magukból az érzéseiket "kiadni".
Nektek mi a véleményetek erről?

  Puszillak Bennetek:Ria
papus#232005-11-26 05:52:32
Szia Mindenkinek, s külön a Kedves Ria12-nek! Nagyonörülök, hogy végre egy érintett, azaz Hölgy is bekapcsolódik a téma vesézésébe.
Elnézést, hogy csak mosat jelentkezem, de tudjátok a munka. Ez a jorosztály még ott tart, hogy többet vállal magára, mint a fiatalság. Ennek eredménye, hogy időhiányba kerülünk. Csak a versben ismerjük az"...ej, ráérünk arra még.."filozófikus elméletet.
Drága Ria! Telejesen igazad van, sokszor érzem, még így levelezés formájában is, hogy pótapát keresnem bennünk a fiatalabb lányok. Nem tudom, hogy kortársaim miként értékelik ezt a helyzetet, de én nagyon élvezem, s igyekszem megfelelni ennek az elvárásnak.
Most is van egy virtuális kapcsolatom egy kislánnyal, aki nemrégen bevallota, hogy apakomplexusa van, s ezért szeret velem levelezni.
Nem vagyok hiú, de ezek a megnyilvánulások simogatják a lelkemet, s ezért is szeretem a fiatalabb lányokat.Sokszor úgy érzem, hogy egy burkoltan jól megírt tanács, ötlet, tipp nálam felér egy igazi erekcióval, a kislánynál pedig egy jó orgazmussal.
Riának igaza van abban, hogy főleg a csalódottakal kerülök kapcsolatba, akik dijazzák az öszinteséget és a ragaszkodást.
ria12#222005-11-25 15:22:56
Szíó Mindenkinek!

  Nagyon érdekes és sokunk számára aktuális témát hozott fel a kedves Papus.
 Az elején végül is szerintem mindenre fény derült,de azt hiszem hansúlyozottan ,mint például az én esetemben is :keressük a határozott ,szerető APÁT is, akinek ragaszkodásunkkal mindent megadhatunk ,amire csak vágyik.
Nem tudom ez mennyire osztjátok a véleményem,de szerintem a csalódott és még érett nők között sok ilyen van.
 Puszi:Ria
number#212005-11-25 10:48:00
Válasz a(z) 20-es üzenetre:
Akkor a páromat beajánlom neked. 45 éves, de remekül tartja magát, és imádja a fiatal férfiakat.
nincs kép
gombi#202005-11-25 10:17:38
Én például imádom az idösebb nöket.......
joco#192005-11-25 09:27:07
Fiúk! 
én már hamarosan a 60.évemet töltőm be igy érint ill.
bennevagyok gyakran találkozom evvel a témával. Érdekes a mai fiatalság /lehet hogy akkoriban mi sem voltunk külőnbek, habár én nem igy emlékszem!!???/
miért hát nagyot változott a világ! miért írom ezt?
változtak az élet feltételei ,lehetőségei,a technika,szóval minden!
Én nagyon szeretem a fiatalságot és ők is szimpatizálnak velem és a letatázás sem probléma
hisz lassan belekerürűlők  a tata korba hisz a nagyobbik fiam 33éves a kisebbik 21éves!! talán ami fáj hogy a fiatal csinos lányok már nem én miattam jönnek hozzánk!! de sebaj kárpótol a múlt
és az idő múlását felejteti az hogy a NEJEMMEL már
36éve boldogan és szépen még mindig EGYŰTT élvezzük az öregkor szépségeit , örömeit!!!!!
és kivánom ugyanezt Nektek és az utánunk jövő FIATALSÁGNAK  IS!!!!!
nincs kép
szepfiucska#182005-11-16 13:31:59
Gyertek partyzni a www.clubnewnight.hu  -ba!!!
papus#172005-11-07 17:46:16
Attila! Röviden, mert szétkapom a gépet, s ..viszem szerelőhőz!
Ö egy Istennőnek! Rövid privi után msn partyt rendeztünk! Nagyon kedves, jó kislány.
Most 3-4 napig nem lesz gépem, ezért csönd lesz nálam!
Majd leisszuk! Tarts ki, hátha addig neked is bejön!
attila#162005-11-07 13:47:54
Kedves Papus! SZOMJAS VAGYOK!!!!! Mesélj!!!!!!!
papus#152005-11-06 12:47:20
Nyertél! Nem tudom hogyan néz ki. Most jelentkezett egy 35 éves, erőteljesen kiváncsi felőlem. 
Nincs nagy igényem,166-ig jó,bár volt 173 cm-s nőm is. Imádom a cicit, akár kixcsi akár nagy, a többit majd meglátjuk!
A sör ok!
attila#142005-11-06 11:37:57
Kedes Papus! Te már az elején eldöntötted, hogy nem lesz kapcsolat ebből!  Ird le légyszives hogy nézzen ki, hány éves legyen az, akinek igazán örülnél! Ha jelentkezik, akkor jössz egy finom korsó sörrel!! Ha a hölgy olvas minket, felajánlom neki a söröm felét,+ (még magam is!) csak jelentkezzen!!
papus#132005-11-06 02:29:31
Bocs, hogy csak most jelentkezem, de vírusírtást kellett a gépen eszközölnöm.
Röviden, elkezdtünk levelezni,őszintén megvallom, gondoltam, írok egy sort, azután agyő. Többet írtam 2 sorral. Nem is reméltem, hogy válaszolni fog, de válaszolt. Most már egyoldalas levelekt ír az én 4 sorosaimra. Érdekes egyéniség, ezért még folytatom vele a levelezést, de nem lesz kapcsolat belőle.
attila#122005-11-05 21:49:25
Kedves Papus! Mi történt az 53 éves hölgyel?
papus#112005-11-03 20:35:13
Kezdesz nyerni Attila! Már jelentkezett egy velem egykorcsoportba tartozó, 53 éves hölgy, azzal a felhívással, hogy legyek belé szerelmes! S ilyenkor a korombeli" úr" zavarba kezd jönni. Én még nem, Szerintem túl fiatal vagyok hozzá?
attila#102005-11-03 15:28:49
Kedves Papus!Erre a hirdetésedre biztos nem törnék össze magukat a fiatal lányok!De több, mint valószinű, hogy a Te korosztályod  hölgy tagjai viszont vevők lennének rá! Ha egy idős úr közelit egy fiatal lányhoz, többnyire szexuális vágyak is szerepelnek az étlapon! Ez teljesen érthető! Nem szabad csodákat várni egy ilyen kapcsolattól és akkor nem éri az embert csalódás!Különben ,sok fiatal lány szereti a hozzád hasonló kedves urakat!Reméljük most lesz egy ,akinek kedvet csinálunk ezzel a levelezéssel!!Üdvözlettel! Attila.
papus#92005-11-03 13:26:46
Kiváncsiságból elengednék egy apróhírdetést, s kíváncsi lennék, lenne-e jelentkező a hírdetésre!
Az apró így szólna:
- Középkorának felső harmadában lévő(56) férfi megértő társat keres.Nem a nők ideálja, alacsony, mackós,gyérülő hajú, nem nagy szerszámmal megáldott, kéthelyen is dolgozik, jövedele nem magas,nem igen tud anyagilag kényeztetni.
előnyei:-házias, bak jegyű,tenyerén hordana.
Kizárólag 18-30 év közöttiek jöhetnek számításba!
Jelentkezni a xxxxx számon lehet.
Nos, szerintetek lenne jelentkező?
Persze ez igaz lenne a másik oldalról is, ha egy nő adna fel hasonló aprót!
papus#82005-11-03 13:19:05
Válasz a(z) 7-es üzenetre:Nincs új a Nap alatt! Csak az elejének egy töredéke hibádzik! Ha minde klappolna,akkor nem dolgoznék dupla alapon. Tehát, abban igazad van, hogy ma, -tisztelet az elég nagy számú kivételnek,-mire befejezném a mondatot, hogy momentán a hawaai út nem aktuális, tényleg újból egyedül valék.
A kompromisszumokkal viszont vigyázni kell! Könnyen befürödhet mind a két fél! S ilyenkor jó a tapasztalat. Hidd el, sok pofáraesés kialakít egy olyan belső mechanizmust, hogy radarként tudsz már szelektálni! S ebbena rohanó világban meglepődve tapasztalom, hogyma már a kora 30-ok is rendelkeznek e tulajdonsággal. Okát is tudom, túl korán kezdték el!
attila#72005-11-03 09:09:13
Kedves Papus! Ha a fejedben bölcs vagy és a gatyádban fiatal(és persze az anyagi javak sem hiányozhatnak), akkor Tied a világ!!Ebben a mai  rohanó világban, sajnos már nincs idő feltenni kérdéseket!Mire befejezed a mondatot, már újra egyedűl maradtál! Ma már nagyon keveset használjuk azt a szót, hogy szeretlek!Sok ember azért köt kompromisszumot az élettel, hogy legyőzze a magányt! Házasságban is lehetsz magányos!!Van egy jó hirem is! Amig ilyen kérdések foglalkoztatnak, addig jó úton jársz!!Ha már csak a keresztrejtvény marad,akkor van baj!! Üdvözlettel! Attila.
papus#62005-11-02 21:18:08
Válasz a(z) 4-es üzenetre:Attila, megerősíted a Nusssnak írtakat. Nem olyan biztos, hogy a diatal a fiatallal rendeltetés üzembiztos! Az idősebbkornak  van egy óriási előnye! Tapasztalati ismeretei, konfliktuskezelése jobb és kifinomultabb.
papus#52005-11-02 21:15:19
Válasz a(z) 3-es üzenetre:
Kedves Nusss!
A tegezés itt abszolut normális dolog.Érdekes a megfogalmazásod, hogy a kettönk közötti korosztályt képviseled.Pszichológiai tanulmányaimból tudom, hogy egy nő igyekszik a korát ugyan beismerve fiatalabb lenni. és ez a számomra természetes folyamat.
Ugyanilyen példákkal én is tudopk szolgálni.Sok lány, nő szeret velem beszélgetni anélkül, hogy a szexre gondolnánk. S látogatván a Habostortát, kissé döbbenten látom, hogy kb. 40 %-a a jelentkezett kislányoknak csak idősebb férfiakat keresnek.
Tehát megállapíthatjuk, hogy széles a skála és a repertoár.
attila#42005-11-02 15:46:56
Kedves Papus!Vannak azért ellen példák is .Az én barátnőm például az idős korosztályt kedveli!Mindig megjegyzi, hogy milyen jó lenne hármasban ,egy idős úrral! Az a szeretet, tapasztalat, ami egy idősebb embernél megtalálható, az egy fiatalnál nem jellemző.Jól mondod ! A szellemiség nem  mindig öregszik , az anyakönyvi kivonattal!Talán az élet rendelte igy, hogy egy fiatal fiúhoz egy fiatal lány való!Az érettebb társadalomban ez már rég összemosodott! A lényeg a Te boldogságod! Hogy kivel leszel végre boldog, az már magánügy! Szerintem ez a lényeg! Üdvözlettel! Attila.
nusss#32005-11-02 14:59:42
A kettôtôk közötti kort képviselem a 49 évemmel. Elnézést, hogy mindkettôtôket tegezlek, de a netes világban így vált be, és a nô jogán meg is engedhetem magamnak. :)
A nôi oldalt képviselve, szerencsés tapasztalatokkal rendelkezem. Több fiatal férfival beszélgettem, mint idôssel. És nem azért, mert nem vagyok nyitott a korosztályomra, hanem, mert több fiatal keresett meg. :)
Tudom, hogy ebben - a mostanában felerôsödött - a fiatal férfi szexuális kíváncsisága az idôsebb nô felé is benne van. DE! Az esetek többségében, ha vissza is utasítottam, továbbra is beszélgetni szeretett volna velem. Mert a beszélgetés és a meghallgatás nagyon fontos dolog. És ebben bizony a fiatal férfiak hiányt szenvednek. Ez nem csak az én véleményem kinyílvánítása, hanem a beszélgetések leszürt tanulsága. 
A másik oldalról nem tudok nyilatkozni, de úgy gondolom, kellô empátiával egy 50-es férfi és egy fiatal lány is eljuthat ide. Receptet sajnos nem tudok hozzá adni. :)
papus#22005-11-02 09:30:14
Nekem az a gondom, hogy a koromnál fiatalosabban nézek, s addig nincs baj, amig a koromat elnem árulom. Akkor aztán az esetek 95 %-ban jön a zurück!
S képtelenek elfogadni, hogy a szellemiség nem öregszik együtt az anyakönyvi kívonattal!
Attila, amit írt zömmel igaz, de kérdem én, aki "bírja a tempót a fiatalokkal", miért kerül mégis handy kepp állapotába?
Mindezek nem csak az én személyes próblémáim, hanem a kortásaim tagjai panaszkodnak nekem.
És ami a meglepő, a nők körében talán többen panaszkodta neke!
Van-e megoldás, lehet.-e ezen valahogy segíteni?
Papus
attila#12005-10-31 23:27:55
A(z) #1 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.

[1-25]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3030BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba110111Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1010Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba500Belvárosi szexmentes csevegő

#szeretot-100Többes kalandok kamionban
Ajánlott szobák
#homo_szoba6770Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba5040Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#hegylako012220Tapasztalt
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba100Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_pasik300Türelmi zónás pasik várnak

#profi_csajok310Türelmi zónás csajok várnak

#edespar100Édes élvezet
Ajánlott szobák
#transz_szoba2720Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.