Krampuszok
A naplót írjapandora
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
105
Számodra látható napló bejegyzés
105
következő
összes bejegyzés
előző
Szúnyog és katica
Sokat beszélünk a találkozás / nemtalálkozás, illetve az ismerkedés témájáról, hogy mekkora nehézség mire létrejön egy találkozás.
Arról sokkal kevesebbet beszélünk, hogy ha létrejön, akkor vajon még hány(ezer) módon lehet elcseszni. :D

Az, hogy van-e kémia, szimpátia, vonzalom, egy hullámhossz, meg ki minek nevezi, egyszerű adottság, nem nagyon lehet befolyásolni. Amit befolyásolni lehet, inkább a találkozás tömény információhalmazának értelmezése.
Szó van erről, arról, érkeznek gesztusok, az ember tesz megfigyeléseket, rögzülnek információk, amik abban a pillanatban nem értelmezettek. De sokféleképpen lehet őket értelmezni.

Két konkrét emlék is eszembe jutott ezzel kapcsolatban.
Az egyik, a főkrampusszal való első találkozás. Illetve utána. Épphogy felszálltam a buszra és a történteken gondolkodtam (ez a legveszélyesebb időszak az események értékelésében és a kimenetel eldöntésében), amikor pityegett a telefonom. SMS. Csak pár mondat volt, de minden még nem értelmet nyert gesztus a jobb oldali serpenyőbe került...olyan mennyiségben, hogy a bal oldalit később hiába töltötte, sokáig meg se mozdult...megfőzött 5 évre. :D 
A másik emlékem, egy hasonlóan várt és előkészített találkozás, tök jó hangulatban, ami után hiába nézegettem a telefont. A friss élményekkel vidáman beléptem az eróra, és látom ám, hogy szó nélkül törölte magát. Puff, szegény serpenyő a bal oldalon, nem győzött szanaszéjjel borulni, ahogy beleszállt a találkozás minden addig nem értelmezett perce. :D :D Esélye sem maradt szépíteni. :( Még a fehéret is feketének értelmeztem, hűezitt maga az ördög. :D
Hogy melyiküknek valójában mi volt a szándéka...mit számít, semmit. Meg se tudom.
 
Nem az számít, hogy valami piros-e, hanem hogy annak látszik-e. :napersze: 

A minap kedvenc barát-barátommal dumáltunk, mi másról ha nem a nőzésről / pasizásról (ajjj...ez érdekes, van kifejezésünk rá hogy nőzés / csajozás, de férfiben csak pasizás van, férfizés nincs...ha van valakinek ötlete hogy miért maradt ez ki a nyelvújításból, ossza meg).

Szóval, meséli, hogy a jobbrabalra húzogatóson a múlt héten négy párja is lett. Meg szokta mutatni, szóval néha levegőért kapkodok olyan topmodell kategória némelyik hogy Palvin Barbi is elsírná magát a fotójuk láttán, hűha mondom, te aztán igazi Casanova vagy, akkor most gondolom nem is érsz rá dumálni, van jobb dolgod, dúl az ismerkedés. Aha, aznap randi. Wow. Tudsztehaakarsz. :D

Néhány óra múlva ismételt eszmecsere, na mi volt. :)

- Megvolt a randi, jó volt, minden hűdetökjó. 
- Tetszik? 
- Ja! :) 
- Navégre. Ugye írsz neki sms-t?
- Most?
- Hhhhhhh...nem, majd jövőre. :napersze: 
- Öööö...majd otthonról.
- Aha.

Másnap.

- Na, mi újság?
- A nagy büdös semmi.
- ??? Hova lett???
- Még nem írtam neki.
- Pedig ő nem fog.
- Hát ja. Nekem kéne...
- Hát ja. Neked kéne!
- Akkor írok.
- Oké. :) :vigyor: 

Harmadnap.

- Na, Casanova, hogy van a hárem? :D
- Bakker, sehogy.
- Írtál neki?! 
- Még nem.
- Írjál már!
- Jó.

Egy óra múlva.

- Írtam neki!  :cigi: 
- Wooooow, ügyi!!! És?
- Elküldött a p*csába. :sir: 
- Miért?
- Mert 2 napig nem írtam.
- Ahhh. Meg tudom érteni. És a többi?
- Még nem írtam nekik. Szerinted írjak..?
- Szerintem már tökmindegy...  :napersze: 

Naszóval. :D

Kedves férfiak / pasik / kiminekérzimagát!

Amikor randiztok egy nővel / csajjal, akkor - hacsak nem totálisan érdektelen számotokra nőként / haverként / ismerősként / bármiként, de talán akkor sem árt -, szóval ha valaha még szeretnétek vele valamit kezdeni, minél előbb segítsetek rá az élmények értelmezésére egy kedves sms-sel. Vagy emaillel. Vagy füstjellel, morzéval, hangosbemondóval. Amiből tudja, hogy nem váltatok füstté. :D Merthogy a nők így működnek. :D

És hogy Pandorelho bölcsesség is legyen, amit a Duna közelsége ihletett. :D

Ha valami szúnyognak látszik, akkor szúnyognak fogják látni. És ha szúnyognak látják, akkor le fogják csapni, szét fogják passzírozni, még az emlékét is ki fogják irtani, ahogyan a szúnyognak látszó azonosítatlan repülő objektumokkal szokás tenni. 
Aztán lehet siránkozni meg filozófálni szegény ártatlan lecsapott katica hullája fölött. 
Hát miért öltözött szúnyognak?! 

 !kep:https://www.z-shops.eu/images/mosquitofiunews-400x388.jpg 


18 hozzászólás
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.