Női biszexualitás.

itt vagy: Eropolis > Biszex negyed > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Női biszexualitás.
Te is ebben a cipőben jársz?
Hiába a XXI.század?!?
Én úgylátom továbbra is titkolnunk kell,vagy legalább is érdemes...Hetero kapcsolatban élek...és végre a jelenlegi párom támogatja ezen vágyaimat.
Az előző kapcsolatom emiatt ment tönkre.
Te milyen buktatókat látsz, tapasztalsz?
Beszélgessünk!
Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
indiansracka#392010-07-27 11:16:19
Válasz a(z) 38-es üzenetre:köszi, nézem
mylus#382010-07-25 09:56:29
Válasz a(z) 36-os üzenetre:Nos kedveseim,én,mi már lassan 2 éve próbálkozunk és kamusok,nyuszik és farokverő nőnek álcázott képgyűjtő szerencsétlenek hálójába futottunk be nem egyszer...és ez volt az ok ,ami arra ösztökélt engem,hogy ne szarozzak és elmentem egy swinger klubba!!!és a meglepetés ott ért!!!HASONLAT:OLYAN ÉHES VAGY...ENNÉL IS MEG NEM IS,DE FŐZNI NINCS KEVED.RENDELNI NEM AKARSZ SEHONNAN MERT MIVAN HA NEM FINI.MEGOLDÁS:EGY SVÉDASZTAL AHOL MINDENT MEGKÓSTOLHATSZ AMIT CSAK AKARSZ!!!!HA TE IS ÍGY GONDOLKODSZ AKKOR A SWINGER KLUB A JÓ MEGOLDÁS!!!!
!link:http://www.3majomclub.hu/  NÉZD MEG ÉS SZERVEZZÜNK EGY ISTENI JÓ ESTÉT!!!
indiansracka#372010-07-22 20:59:06
Válasz a(z) 35-es üzenetre:Szia! Sokminden másban is egyet értenék ebben a témában, de mivel nyilván a magyar postát szerződtették ide így elégkörülményes. nagyon sajnálom, hogy a még a XXI. században is képes a vallás bebújni az ágyunkba! mert lássukk be, azt, hogy mi erkölcsös vagy mi nem az elsősorban onnan ered! Az emberi butaság az ami ezt életben tartja! Képtelen vagy egyszerűen lusta sok-sok ember átértékelni , átgondolni ezt a dolgot!
goodnight#362010-07-22 13:08:21
Sziasztok.Én is szerencsésnek mondhatom magam.Az én párom nemhogy nem fogadta el a vibrátort, hanem még ő beszélt rá.Mondván legalább próbáljam ki.mondanom se kell bejött!!arra is ő beszélt rá próbáljam ki nővel.ez még sajnos nem jött össze, de remélem hamarosan igen!!vannak ugyan eropolis beli személyes barátaink, de nem voltunk egymás esetei.de nem adjuk fel.
mylus#352010-07-22 10:45:26
Válasz a(z) 34-es üzenetre:
Igen ebben határozottan igazat adok neked!
indiansracka#342010-07-22 00:18:14
Válasz a(z) 33-es üzenetre:na megírtam ,kidobott! Lehet, hogy jó is!Sok mindent leírtál mint nő! én viszont leírom mint férfi! ahogyan szívem szerint írnám nem írhatom! olyan trágárságért még az országból is kitíltanának!!!De két dolog talán belefér! Az ilyet semmi esetre sem nevezem férfinak! a másik: Myrát sokkal inkább a tulajdonának tekinti a "párja" semmint a párjának!Ha ennél tovább írnám kezdődne a kitiltás!
mylus#332010-07-21 08:49:17
Válasz a(z) 31-es üzenetre:....emellett mintha kisebbségi érzése lenne úgy veszem ki a szavaidból.Tudod míg én nem ismertem meg a párom nem tudtam mi is az ami nekem nagyon kellene.Néha megtudjuk fogalmazni milyen partnerre vágyunk...néha nem.Én nagyjából tudtam,de csak most érzem igazán mennyire nem voltam tudatában mi az ami minden nőnek járna!!!én ezt megkapom a páromtól.MIndenek előtt az őszinteséget ami néha fáj,bánt és haragot ébreszt bennem.De rendszerint igazat mond.Segít megismerni önmagam, a hibáimat és mellette lehiggadok.Mint emberileg mind szexuálisan.Úgy fogalmazok neked hogy hiába éltem át orgazmusokat a múltam kapcsolataiban kielégületlen maradtam lelkileg és érzelmileg.Ez most megváltozott.És még valami.Szombaton részt vettem életem első swinger buliján.A párom bizalmat szavazva nekem elengedett,hogy tapasztaljak és érezzek...és rájöttem,hogy nekem csak nőre van szükségem.A ffi az otthon vár .Bár bevallotta,hogy semmit sem aludt,majd megette a fene annyira féltett és nagyon féltékeny volt.Elmondtam neki mennyire jól éreztem magam,mégis Megkért hogy ha csak egy mód van rá többé ne menjek ilyen helyre.Nővel randizhatok,szeretkezhetek ha nekem ez kell,de ffit csak akkor ha ő nemtudja megadni azt ami nekem kell.És ez nincs így!!!Boldog vagyok,hogy őszinte lehetek vele és ő is az velem.Beszélgess a pároddal,őszintén és nem ironkodva,kérdezd meg tőle pontosan mondja el mi is a gond,mert lehet nem látod át mi az ő problémája.Mert nők vagyunk,és néha nem értjük meg mit miért tesznek ők. Írj majd!!!
mylus#322010-07-21 08:39:20
Válasz a(z) 31-es üzenetre:Kedves myra!
Tegnap baróhosszú választ írtam neked,de kidobott a rendszer és nemtudom úgy mégegyszer megfogalmazni....a lényeg az,hogy nekem az előző párkapcsim emiatt ment tönkre a lányom apjával.Felvállaltam előtte mire vágyom,ő kidobottt elzavart megalázott és most el akarja venni tőlem a lányomat emiatt a vágyam miatt.A bíróságon hónapok óta taglalja milyen ferdehajlamú is vagyok én...Nem szabad hagynunk,hogy emiatt megalázzanak!!Ha úgy érzed ő elzárkózik előle érdemes lenne mgtudnod mi az oka erre.A szexuális játékszerek mindkét fél örömét kell szolgálják.Meg kéne vele értetned, hogy nem kevésbé fontos vagy kevésbé jó őneked azért mert egy vibrátor fokozza a vágyadat.Éreztesd vele,hogy nagyon fontos és elég ő neked.Remélem az így is van....
myra#312010-07-19 21:10:28
Szia Mylus!
Saját párom nem fogadja el, nem akar tudomást venni arról, hogy engem a nők is vonzanak!
Nem tudom, Neked hogyan sikerült ezt elfogadtatnod, vagy már eleve elfogadta-e a párod, de nekem nem megy!
Még a szexuális játékszereket is nehezen fogadta, azt feltételezte, hogy biztos nem elég jó nekem...
Nehéz megérteni a férfiakat... Bár lehet, már nem is akarom! Puszi (Irigyellek  :-) 
indiansracka#302010-07-16 22:34:30
Válasz a(z) 29-es üzenetre:szia. dehogynem!hogyne értenéd!? A megoldást nem találjuk! a megoldást arra, hogy realizáljunk egy, legalább egy találkát!
mylus#292010-07-16 21:28:02
Válasz a(z) 28-as üzenetre:Nem értek én itt már semmit!  :-( 
heike#282010-07-12 15:26:46
egy kínos helyzet..:kórházban voltam,valami oknál fogva átmentem a férfiosztályra..később kértem az áplót,engedjen vissza..a válsz:nem jó itt magának?vagy OTT/női osztály/ jobb?...,ennyit az orvosok diszkréciájáról..,hiszen nem rííí le rólam az,ki vagyok valójában..
mylus#272010-07-12 07:54:31
Válasz a(z) 25-ös üzenetre:Szia!
Mindegy szerintem, hogy békés-vagy más megye.Nem a megye a probléma hanem az emberi hozzá állás.Pl én gyulai vagyok.2 gyulai pár üzent nekem az elmúlt 6 hónap során.Beszélgettünk ,minden ok volt utána mindketten visszaléptek,mert mivan ha ismerjük egymást???Az ember még mindig nemtud túl lépni a társadalmi korlátain,a megszokásokon és ha jól belegondoltok ez mind azt jelenti,hogy jobban izgat bennünket, hogy más mit gondol,minthogy saját magunkkal törődnénk!!!És ez nemjó.Ez olyasmi mint a 18. század környékén mikor a szülők kötötték a házasságot egymás között az érintettek megkérdezése nélkül.Nem is volt vélemény nyílvánítási joguk.Szar,de ez van még mindig csak gondoljatok bele.
Mellesleg van emellett egy olyan érzésem is,hogy mindenki egész Budapest biszex  :-) 
ilyen olyan amolyan kerület.Túl átlátszó nem?
Csak írj be egy keresőbe budapestit..kb a regisztráltak 85 %-a bp-i lesz!
Szerintetek ez nem kamu???
mylus#262010-07-12 07:46:45
Válasz a(z) 24-es üzenetre:Na ezt elhiszem!
Kemény dió ha már az érzelmeid is belemennek...de az, hogy ne menjenek bele ritkán lehetséges,ezért vagyunk emberek és pl:nem macskák!  :-) 
De én akkor is azt mondodom,ne add fel!
ohaj-sohaj#252010-07-11 19:37:33
Sziasztok!
Nekem is az  gondom , hogy békés megyében nehéz ismerkedni ilyen téren.
heike#242010-07-11 09:20:23
igen,gondoltam már erre,de olyan....,nem is tudom
van valami a mosolyában..,valami amit csak érzek,,.sajnos ritkán látom
nem szeretem a hiú ábrándokat, felnőttem a dolgokhoz..,majd lesz valahogy..mit tartogat még az élet,nem tudhatom.most szomorú vagyok,együttvoltam vaalakivael...hetero..,és belementem érzelmileg..hááát,gyakorlom,hogy a telefonon ne őt hívjam..,nem könnyű
mylus#232010-07-11 08:13:15
Válasz a(z) 21-es üzenetre:hmmmm... :-)...talán ki kéne deríteni minek szól a mosoly???A szimpatikus nőnek akit látásból ismer.Vagy az is lehet,hogy téged valaki által ismert,tudja a neved ismer valakit a családodból, vagy a környezetedből.Esetleg az is lehet,hogy a NŐNEK szól a mosly.Korodbeli,vagy környékedbeli?valamelyik bizos ha sűrün összefuttok.Találni kéne valami ürügyet arra,hogy megszólíthasd.Kérdezd meg ,mennyi az idő,vagy hogy nem e jött már a busz...nemtudom...
És mivel nem ismered annyira, lehet,hogy a párjának hitt kísérő az öccse...NE ADD FEL!!!!
mylus#222010-07-11 08:05:38
Válasz a(z) 20-as üzenetre:Köszönöm szépen.Valóban nagyon őszinte vagyok..és úgy érzem mindenre nyitott.És nagyon kellenek szerintem az ilyen emberek mint te meg én.Akit nem tarolnak le a hülye társadalmi korlátok!!!
heike#212010-07-10 21:11:56
szia mylus!épp most olvastam az első válaszod..hogyan is élem meg azt a szikrát,bárhol..,boltban utcán,amerre járok..,szóval valami,ami számomra megmagyarázhatatlan.lehet a legnőiesebb nő...,mégis..egy szikra..van a városban egy nő,párban látom,..sosem beszéltünk..,ha összefutunk mosolyogva köszön rám..,és én rá..különös..
heike#202010-07-10 20:58:22
szia mylus!örülök,hogy őszinte vagy,nyitott és /végre valaki,aki nem bilincset,gyűrűt ajándékoz párjának/maradj ilyen szabad,őszinte lány..az évek mennek,de valahol így,50 évesen is megfog egy kedves mosoly,egy szó,egy érintés...mégis egydül alszom,és ébredek..hmmm,tizenévesen azthittem megváltom a világot,de ma már úgy érzem,behódoltam a világnak.köszönöm,hogy elmondhattam..
mylus#192010-07-10 20:38:41
Válasz a(z) 18-as üzenetre:Szia kedves heike!
Isten hozott nálunk!Mit értesz az alatt,hogy "ha elmennél mellettem, mégis szó nélkül éreznéd igen ő is..."
arra gondlsz, hogy megérzik rajtad,esetleg látják kihez vonzódsz?Nos ha erre gondoltál voltam már olyan helyzetben, hogy nem túlságosan dugiban,de nem is nagyon nyíltan megcsodáltam egy igen csinos nőt,és ő észrevette, a szemembe nézett és elmosolyodott.Néha én is érzem ha van szikra..de ilyenkor az ember nem megy oda,szia biszex vagy? :-))),csak úgy lehet érezni...és ez jó.
Nagyon nagy szerencséd van, hogy elfogadod magad, és olyan párt találsz aki ezt megérti és nem ítél el.Szerencsések vagyunk.Remélem vendégeskedsz még nálunk.puszi
heike#182010-07-10 19:23:10
az én párom is elfogadott,de hosszú volt ez az út.nem is az elfogadás,illetve önmagam elfogadása..egy bizonyos körben nyitott vagyok,már nem emészt a titok..család,barátok.ha elmennél mellettem,mégis szó nélkü éreznéd,igen ő..ő..is
mylus#172010-07-09 16:48:30
Lépjünk tovább, meséljetek?
Ti voltatok már kellemetlen helyzetben a vágyaitok miatt?
mylus#162010-07-04 13:24:01
Válasz a(z) 15-ös üzenetre:Köszönöm szépen édesem!
Szeretlek nagyon!
Mindenkinek ilyen szerencsésnek kellene lennie mint nekem!
ducatti#152010-07-04 09:56:45
Sziasztok!
Helló édes Mylusom!
Üdvözlök mindenkit és a mylus párja-élettársa vagyok.Engedjétek meg, hogy ezzel kapcsolatban írjak pár szót.
A párom egy rettentően helyes,okos csinos érzéki és érzékeny nő.Nagyon megviselte, hogy a volt párja megalázta, lenézte amiatt mert vonzódik a nőkhöz.Sok emberrel, sok ffival beszélgettünk a problémáról,hogy az embernek, nőnek miért kell titkolnia azt,ha vágyik egy másik nőre, és azt a kapcsolaton belül tenné.Párom mai napig büszke rá, hogy kiállt magáért,és fel merte vállalni azt ami ő.
Nem lehetne büszkébb magára ha titokban keresett volna magának egy lányt.
Itt akinek szégyellnie kell magát az nem ő!!!Nekem már a kapcsolatunk elején elmondta mit szeretne,mire vágyik megadva nekem az elfogadás vagy elutasítás lehetőségét,és kicsukva azt a lehetőséget,hogy ismét ugyan úgy járjon mint az exével.És én tisztelem ezért,elfogaom,bízok benne és bátorítom ,hogy érje el amit szeretne amire vágyik,mert megérdemli!
És ha ő boldog az nekem is boldogságot ad!
Köszönöm,hogy  leírhatam ezeket.
Szeretlek mylusom!
Sziasztok
mylus#142010-07-02 16:11:22
Válasz a(z) 13-es üzenetre::-)
varnyu#132010-07-02 15:02:29
Válasz a(z) 9-es üzenetre:

Persze, hogy betévedek. Szeretek olvasni értelmes fórumokat  :-) 

Az a 4 betű a BDSM  :-D 
ferenc13#122010-07-02 10:28:27
Válasz a(z) 10-es üzenetre: Köszönjük a biztato szavaidat megfogadjuk a tanácsod..
PUSSZ
mylus#112010-07-02 09:50:20
Válasz a(z) 4-es üzenetre:Miért reménytelen?Írni kell,ismerkedni,érdeklődni,szelektálni,kiállni magadért és a vágyaidért.Sokszor kapok szóló pasiktól üzit, hogy meg szeretnének dugni és hasonlók...annak ellenére,hogy egyértelműen leírtam csak nőt keresek,vagy esetelg párcserét.Ne add fel,légy nyilt és őszinte.És lelkifurdalás nélkül mondj nemet ha valamit nem akarsz.Sok sikert!
mylus#102010-07-02 09:13:03
Válasz a(z) 6-os üzenetre:Mindenért meg kell küzdeni...ha könnyen menne lehet nem is lenne érdekes.De más is így érez...nehéz megtalálni  számításodat,mert mindenkinek vannak igényei.Én először csak lányt szerettem volna ,hogy csatlakozzon hozzánk harmadiknak.De ez is szimpátia kérdése...mert mivan ha mi lányok bejövünk egymásnak, de a párom neki nem szimpi.Sokszor előfordult!
És persze fordítva is!
Meg kell adni az esélyt mindenkinek,hogy megmutathassa milyen is ő.Persze a sok lánynak mutatkozó kamus pasi ezt ki is használja pl az általad küldött képeidet ustrálva magában röhögve.Msn, skype mostmár nálam is alap.És néhány napja a 3. beszélgetés után boldogsággal töltött el,és reménnyel,mikor az egyik lány megadta a telefonszámát.Felhívtam és nagyon jó barátságot kötöttünk.Hogy ebből lesz -e valami?Még kérdés,de ha már jó barátokat vagy inkább olyan embereket találsz akikben megbízhatsz mert azonos vágyak, kétségek gyötrik mint téged az már egy jó út!
Ne add fel kedves ferenc13
mylus#92010-07-02 09:04:53
Válasz a(z) 8-es üzenetre:Én 2 napja betévedtem egy fórumra.Ahol olvastam tőled pár érdekesen pervi írást,(valami 4 betűs rövidítésű..vagy 5? )baromi hátborzongató :-), hogy ilyen is van,és izgalmat okoz erre hajlamos emberekben.Rettentően szimpatikus,hogy vannak olyan emberek mint te, akik nyíltan kinyilvánítják a véleményüket arról mit szeretnek, és mégsem mondják azt más szokásaira, vágyaira, hogy beteges.Remélem továbbra is benézel néha ide.
varnyu#82010-07-01 23:44:38
Válasz a(z) 7-es üzenetre:

szomorú, hogy ennyire intoleráns volt veled ...  :-( 

gondolkoztam ezen a biszex vágyakról egy kapcsolatban. és arra jutottam, hogy két egymást szerető embernél ezt nem értékelném se perverzitásnak, se megcsalásnak. mert a bi vágyakat nem boltban veszi az ember ... kapja az élettől.
mylus#72010-07-01 22:00:26
Sziasztok!
Nagyon örülök ,hogy írtatok.
Az biztos, hogy ezt felvállalni egy párkapcsolatban nagyon nagy bizalmat követel mindkét féltől.Én a kapcsolatom kihűlése és feldobása miatt tálaltam ki ezen vágyamat a lányom apjának.Mivel egy erotikus biszex illatú film során rettentően felhergelte magát és végtelen jót szeretkeztünk aznap.Néhány nappal később ez megismétlődött.Kb 2 hét után felvetettem ezt a témát,hogy fűszerezzük meg a kapcsinkat egy csinos szimpi lánnyal.Elmondtam még diák koromban volt ilyen élményem.A válasz az volt :takarodjak a ferde hajlamú anyámba.És ki lettem dobva..Azóta is fáj,bár a jelenlegi kapcsolatomban a párom kárpótol ezerszeresen!
ferenc13#62010-07-01 06:30:06
Sziasztok a téma kiváló,a párommal mi is emiatt regiszráltunk itt és ugy látom nem lesz egyszerű a dolgunk.  :-( 
varnyu#52010-06-30 23:02:52
Nem vagyok érintett a biszexualitásban semmilyen szinten. De most elgondolkoztam ... Ha a párom biszexuális lenne, akkor lennénak olyan vágyai is, amit én semmiképp nem tudnék kielégiteni. És ha igazán szeretem, akkor ezekkel a vágyakkal együtt kell elfogadnom őt. A valóságban biztos nehezebb ezt megtenni, mint itt igy leirni ...

 De el tudok képzelni olyan szoros érzelmi kapcsolatot, ami ezt is elbirja  :-) 
kriszti0513#42010-06-30 22:52:35
szia! Én bizony ugyanebben a cipőben járok,csak nekem még nem jött össze.Elösször egyedül,majd a párommal kezdtem keresni,de úgy tűnik reménytelen.szerettem volna valakit akivel jólérzem magam mint barát és természetesen akivel vonzódunk egymáshoz.
blackp#32010-06-30 22:46:01
A(z) #3 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
bibor69#22010-06-30 22:18:24
Sziasztok! Kapcsolatban élek, már sok éve. Párom kb három éve megemlítette, hogy vonzódik a saját neméhez.Először idegenkedtem tőle, majd belegondolva rájöttem, ez jobb, mintha másik pasit keresne. Eleinte csak ő keresett magának partnert, majd ketten tettük ezt. Találkozásait ma is diszkréten teszi. Néha azonban, ha olyan partnert talál, bevesznek maguk közé.Kettőnk kapcsolata most még erősebb, mint bármikor volt. Tisztelem igényeit! Így kell hozzáállni és akkor nincs gond a párkapcsolatban.Üdv mindenkinek.
mylus#12010-06-30 21:54:48
Szeretettel és érdeklődéssel várok mindenkit akit érdekel a téma!

[1-39]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3920BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba111101Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1421Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba400Belvárosi szexmentes csevegő

#chatsex100Gloryhole, strapon minden ami szex
Ajánlott szobák
#homo_szoba7460Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba5581Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba200Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok610Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3420Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.