itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
bondysamu#252007-04-28 17:17:29
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/21198.jpg
végre!
bigi#242007-04-09 00:23:48
Válasz a(z) 23-es üzenetre:
Szia Samu!

Tudom jól, hogy nem vagy ronda... hisz találkoztunk már...
és azt is tudom, hogy ha vki ismerkedni akar, akkor sokszor segítenek a képek... ezzel semmi gondom nincs.
Sőőőt...  :-) 
cask azért Nálad is jobban értékelem, ha olyan képet látok, amit Te kötöztél vkire, mint amikor felteszel egy képet, amit a netről már rég ismerek.

Az meg végképp a "kedvencem", amikor egy ide is regelt ember képét látom meg vkinél, aki az illetőt nem is ismeri.
Azért az ilyet tényleg nem kéne, vagy ha már kiteszi, tényleg jó lenne megkülönböztetni, hogy azt Ő mint vágy fogalmazza meg.

Lehet én vagyok túl "igényes"... de azért úgy gondolom tényleg lehetne erre valami jó középutat találni.
Mert én meg azt nem tudom túl jól értékelni, amikor megpróbálják a fejemhez vágni, hogy tuti nem én vagyok a képeimen.

Bigi
bondysamu#232007-04-08 20:05:18
Köszönöm a véleményetek, ám azt hiszem engem, az én "szemszögemet"nem nagyon látjátok!
Én úgy érzem, ha nekem egy arcképem lenne fent, messze nem ismerkedtem volna meg annyi emberrel ( no nem azért, mert olyan ronda lennék!  :-)  ), mint ahányan így a vágyaimat- valóra részben vált is - megkerestek és tudtunk egymásnak örömet okozni!
Tehát szerintem, egy más negyedben érthető,ha rossznéven veszik, hogy nem a nick tulajdonosát ábrázolja(ák) a kép(ek). 
Annyiban pedig egyet kell Makeddal értenem, ami engem is rettentően irritál : ha egyvalakitől elvárják, mindenkire legyen kötelező!
Kösziasztok!
BonDySaMu
bigi#222007-04-08 19:25:13
azért már bocsánat, de elég sok embernek van fent saját képe...
egyetértek, hogy nem fair, amikor vki netről szedett képekkel reklámozza magát...de már bocsánat, azért ne sértegessük azokat, akik igenis magukat vállava saját képet tesznek fel... 
és még egyszer hangsúlyoznám elég sokan vagyunk ebben a negyedben akiknek saját képe van fent... és erre talán a legjobb bizonyíték számomra, hogy sokakat felismerek a képről, mivel személyesen is találkoztam már velük.

Bigi
maked#212007-04-08 00:56:42
A képekről..........

Nekem azért nincs egyetlen egy képem sem sehol a neten, mert azt is ugyanúgy meg lehetne kérdőjelezni az enyém vagy sem, az aláírt szövegtől függetlenül. És ezt a kívülálló dönti el akár tetszik akár nem. Nem fogom senkinek bizonygatni, hogy ez én vagyok, vagy sem. Ha tisztességesen működik a dolog akkor mostantól lehet mindenkinek csak az alap sziluett kell, hogy legyen ami megjelenik. Tudom ez visszafejlődés, de ha bárkitől is megkövetelik, hogy a képe saját legyen vagy vegye le mert nem őt ábrázolja, akkor mindenkitől meg kell követelni ezt és nincs kivétel! És ezennel az összes itt beregelt és képpel ellátott reglapot megkérdőjelezem mert nem a saját képe. Ha ez nem így van akkor bizonyítsa be!

És részemről pont.

További szép éjszakát nektek.
bondysamu#202007-03-27 05:44:13
A(z) #20 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
bondysamu#192007-03-26 21:53:55
A(z) #19 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
bondysamu#182007-03-26 21:40:44
A(z) #18 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
bondysamu#172007-03-26 20:18:11
Nemsokára teszek fel képet egy 50 szálúról! 
Én úgy vélem, elég húzós!  :-D 
bondysamu#162007-03-13 07:03:45
 :-)  Köszi !  :-) 
tanoncka#152007-03-12 10:08:39
Válasz a(z) 9-es üzenetre:
Sziasztok  :-) 
Bejöttem,h egyértelműen leírjam a képekre vonatkozó moderálási szabályokat,de örömmel látom,h bigi már megtette.

Pusztán annyival egészítem ki,h a máshonnan vett képekről azért kell levenni a logót,ill. a címet,mert az reglámnak minősül,ami a házirend másik pontját sérti.
mkg#142007-02-17 12:28:59
A(z) #14 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
bogi-#132006-12-15 19:00:27
Válasz a(z) 9-es üzenetre:

Bigi  :-) 

Ez azt jelenti, hogy jöhetnek a képek?
marcipanfiam#122006-11-19 10:12:12
sziasztok!
bár nem vagyok a negyed tagja,de nagyon jó a téma
és az őszinteségetek is tettszik
csak igy tovább!cintia/marcipanfiam
bondysamu#112006-10-30 06:16:06
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/14306.jpeg
Azt hiszem ennyi volt!
Nem jelenti azt, hogy, ha megint piszkálódás kezdődne, nem fogom folytatni!
Remélem, hogy nem kell!  :-) 
Kívánok mindenkinek sok sikert, szép élményeket, amelyekhez a megjelenhető képekkel is közelebb kerülhetünk!
bondysamu#102006-09-25 06:28:48
Sziasztok megint!
Módosítom a 7.hsz.-emet!
Nem csak magamról, de csak általam készített!  :-) 
bigi#92006-08-30 12:30:45
Sziasztok!

Ma reggel olvastam a levelet amiben az eropolisz 
aktuális állásfoglalás szereplet az albumokba kitett képekről... miszerint:
"Ha a kép, amit feltöltött a lakó, nyilvánvalóan máshonnan van letöltve, mert mondjuk az oldal logoja, vagy címe a képen szerepel, akkor azt le kell venni. Szintén le kell venni az olyan képeket, melyen felismerhető arc látszik, és az nem a felhasználóé, vagy párjáé, ha esetleg van neki. Nem gond azonban a nem lakót ábrázoló kép, ha a képaláírásoknál ezt feltünteti. Mondjuk: VÁGY1: {A kép nem engem ábrázol} formában.
Végül is nem csap be senkit így, és ez a cél."

Hááát nagyon meglepődtem rajta, de végül is éppannyira nem érint most sem mint korábban... ezért csak mellékesen jegyzem meg, hogy jogilag szerintem sokkal inkorrektebb dolog, hogy egy képen pont csak annyit változtatok, hogy kivágom a logot és akkor itt használom, mint ha felrakom a forrást is, főleg ha a kép az illető oldalról szabadon továbbvihető reklámanyagban van.
bár én is tanultam annyit a szerzői jogról, hogy ha nem kódoltak bele egyéb azonosítót, és kivágok akárcsak 1 pixelt is a képről, akkor már lehet mondani, hoy saját szellemi terméket hoztam létre a másikból... de nekem ez mindig is sokkal kevésbé volt elfogadható, mint felrakni, hogy innen van és kész.

Bigi
rebel1#82006-08-04 17:26:36
Hát én úgy vagyok vele,hogy,ha ebből gondjuk van az okosoknak,akkor legyen.Végülis nincs mit szégyellnem.Aki számomra fontos a privát életben,úgyis tudja,hogy ki és mi vagyok.A többiek véleménye nem nem igazán érdekel.Még egy punk haveromtól tanultam egy hatalmas bölcsességet:-Ami engem nem érdekel,amiatt nem idegesítem magam.Aki meg szégyenli magát azért,mert esetlegilyen szobákban hírdet,az ne hírdessen.Szabadosság és polgárpukkasztás!Nekem bejönnek ezek a dolgok.(nem kell velem egyetérteni,ez a saját,szubjektív véleményem)
bondysamu#72006-08-03 11:40:59
Köszönöm az eddigieket!
Volt benne hideg is-meg meleg is! Mindvalós problémát boncolgat!
Elismerem, másolt képek voltak fent nálam!
De ! Igyekeztem nem felismerhető személyek képeit - azokat is a tengerentúlról - fekhasználni. Gondolatébresztő,vágyleíró dokumentációnak sztem elég megfelelő volt!
Mind alatt ott szerepelt, ami jelezte nem én vok a képeken, hogy : vágy!
Az  biztos, hogy én már csakis magamról készült képet teszek fel! 
Addig marad az alfa bélyegképnek!
subflo#62006-07-31 22:22:10
Sziasztok!

Hónapok óta olvasható az adatlapomon, hogy "A képek nem engem ábrázolnak.", ennek ellenére egyszer már levetették velem őket (remélem, ez többször nem fordul elő). 

Fleur,
én láttam már képedet más regjén. Sajnos nem emlékszem, kién, csak az biztos, hogy pasi volt. Legalábbis a reg szerint.

Szóval hajrá törvénymódosítás! 

flo
lesfleursdumal#52006-07-31 17:30:23
Egyetértek makeddal is, bigivel is. De elgondolkodtam rajta, és szerintem igazi aknamező a téma. Egy példa: megtiszteltetésnek és hízelgőnek érezném pl., ha valaki a saját személyisége vagy a vágyai bemutatására felhasználná valamelyik fotómat. Ez az első gondolatom. Utána azonban rájövök, hogy sok csapda van a dologban. Egyrészt a fotósom kifejezetten rühelli, ha ellopják a képeit, és hát azok az ő szellemi termékei, tulajdonai. Másrészt tegyük fel, hogy egy másik nő is bélyegképnek választja az én bélyegképemet vagy átmásolja az összes fotómat az ő albumába. A végén úgy járnék, mint Süsü "A mű-Süsü" c. epizódban: nekem kéne bizonygatni, hogy én vagyok a modell. Akkor tulajdonképpen mégsem szeretném, ha valaki más az én képeimet tenné az albumába. Mi van, ha ezzel a profi modellek is így vannak?

Mondjuk azt, hogy eleve ne legyen felismerhető az a másik személy, akit ábrázol? Vagy ez sem elég, engedély kell? Vagy csak a hazai képekhez kell engedély, a többinél elég a forrásmegjelölés? Honnan tudjam, hogy hazai-e a kép? Nehéz dolog ez.
bigi#42006-07-30 09:21:20
Sziasztok!

Én is egyetértek azzal, hogy itt ebben a negyedben sokkal nagyobb az igény a vágyak megmutatni tudásának, mint bárhol máshol... és teljesen jogos, hogy annak keresi mindenki a módját... főleg az, aki kezdő, vagy épp nem szertné ennyire nyíltan kiadni magát, és kockáztatni, hogy olyanok ismerjék fel, hogy ilyen vágyai vannak, akik felé ezt nem szeretné bevallani.

De a másik oldalon úgy látom azt elfeletjitek, hogy nem csak azok felé kell korrektnek lenni, akivel ismerkedni fogsz, hogy tudja Téged lát-e vagy sem... de azoknak is vannak jogaik, akik a képeket csinálják, amit aztán jogosan/jogtalanul vki leszed, és megint kérdés jogosan/jogtalanul használ-e fel itt.

Mert vannak képek, amik reklámnak készülnek, letölthetőek, szabadon felhasználhatóak, forrás megjelöléssel.... de van ami csak megnézhető lenne, mégis láttam már itt... azaz már a letöltés sem volt épp jogos... nemhogy a felrakás...

szóval úgy gondolom kéne egy ki igényesség, hogy olyan vágyképeket keressen, rakjon fel mindenki, ami arra készült, hogy lehessen máshol kirakni, és akkor is korrekt megjelöléssel (pl forrást láthatóan rajta hagyni, és ráírni, hogy vágy)

így azt hiszem korrekt lenne... és akkor már úgy gondolom az oldal üzemeltetői is nyugodtan hagyhatnák, hisz akkor már Nekik sem lehet belőle majd jogi gondjuk.
És akkor már én is úgy gondolom, hogy kéne és nagyon kéne, hogy itt lehessen vágyakat is megmutatni... érzéseket... amiket sokszor egy amatőr képre nem tud az ember "rávarázsolni", hiába próbálja.

Bigi
maked#32006-07-29 23:37:24
Üdv mindenkinek!

A szabályokat emberek alkotják, és azokat az emberek meg is tudják változtatni. A szabály csak addig szabály, ha mindenki betartja aki a szabályokat alkotta.

A véleményem a képek feltevéséről a következő. Én támogatom a nem saját képek feltevését, de jelöljük meg őket és ha lehet akkor kicsit a személytelenség felé hajoljon. De eddig is, ha megnéztem bárki képeit, elég jól megtudtam ítélni, hogy saját vagy sem. Szerintem itt a saját képek aránya nem éri el 20%-ot,habár én elég kevés reglapot nézek meg. Legtöbbször a vágyak jelennek meg, és ez jó. A valóság meg úgyis kiderül ha van saját képed feltéve vagy sem.

Ha a feltett kép mások személyes jogait sérti akkor természetesen le kell venni. De ha olyan kép kerül fel amiről a személy nem azonosítható be egyértelműen, még ha ismered is a szereplőt akkor a képnek szerintem maradnia kell.

A legfontosabb szerintem, hogy ha tudjuk akkor adjuk, meg a lehetőséget a több információ megadásához a másik felé.

Üdv, maked
bogi-#22006-07-28 20:45:38
Samu:)))

Jól tetted, hogy megnyitottad!
Sajnos szükség van a figyelemfelkeltésre, és össze kell fognunk nekünk, lakóknak, hogy megvédjük az érdekeinket.
Ez esetben a vágyainkat, érzéseinket kifejező képek mellett tenném le a voksot, és kérem a moderátorokat, kellő átgondolással kezeljék törvénymódosítási javaslatunkat,kérelmünket!

Üdv:

Bogi
bondysamu#12006-07-28 17:42:39
Azért nyitottam, mert velem másodszor is levetették az albumomba feltöltött képeket.Most másodszorra mindhez, ami embert ábrázolt oda volt írva, hogy : vágy! Ez szerintem mindenkinek jelezte nem engem ábrázol! A másik: nem hallottam, mégkevésbé vettem észre, hogy másnak bármi problémát jelent, hogy hasonló, vagy méginkább ( még az oldal neve is rajta van a képen, amit felrakott) láthatóan ollózott képpel tölti meg albumát! Nem Őellenük szeretnék tenni! Sokkal inkább értünk, akik kiváncsiak vagyunk másokra, még a vágyaikon keresztül is meg lehet ismerni az embereket!

[1-25]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3750BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba111100Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba820Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba510Belvárosi szexmentes csevegő

#szeretot-100Többes kalandok kamionban
Ajánlott szobák
#homo_szoba7170Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba5790Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba200Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_pasik300Türelmi zónás pasik várnak

#profi_csajok220Türelmi zónás csajok várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3130Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.