Farokkép

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 7

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Farokkép
#7 2015-09-01 08:06:49
Először is. Azért itt és nem a katolikus társkeresőben regisztráltam, mert nem férjet keresek. Persze sokak agya annyira egyszerűen van bedrótozva, miszerint vannak a férjkeresők és vannak az ingyenkurvák akik bárkivel és bármikor csak kemény legyen és álljon (utóbbi inkább a pasik vágyálmaiban nem a valóságban), a kettő között nincs senki és semmi. 

Pedig a kettő között van az igazság. Másokról nem nyilatkozom, de azt hiszem, általánosságban is nyugodtan elmondható, hogy némi kedvesség, ismerkedés, figyelem, bizalom, vonzalom, idő és energia ráfordítás minden nőhöz kell. Ahhoz is aki nem férjet keres. Mert nem bújunk ágyba egy farokkal, csak egy egész emberrel. Mert kicsit meg akarjuk ismerni, és nem, nem és nem a farkát!!! Vonzódni csak az egész emberhez lehet. Legfőképpen az agyához. De ha maradunk a külsőségeknél, akkor fontos a szeme, a mosolya, a gesztusai, a keze, a mozdulatai...fontosabbak mint hogy hogyan futnak az erek a farkán és hány centi átmérőjű.

Előre bocsátom, most olyan szemszögből nyilatkozom csak, amikor 1 nő keres 1 férfit. Tudom hogy ez már kissé divatjamúlt :) de mit csináljak...én még voltam kisdobos és úttörő, ültem Trabantban, egy rakás régimódi dolgot szeretek, és urambocsá hetero vagyok, és egyetlen pasi kedvéért sem fogom eljátszani a biszexet aki egy pasin szeretne 10 nővel osztozni. Szóval a szempont 1 darab nőként 1 darab férfi megtalálása, aki megfelelő (hogy mire, azt majd egy másik bejegyzésben, mert egyeseknek legalább annyira bonyolult). :)

Azok a pasik, akik farokképpel regisztrálnak, igazán elmesélhetnének hogy milyen megfontolás vezérelte őket a fotó választásakor. Egy nőkkel teli helyiségben előhúznának a farkukat bemutatkozás helyett?! Ez komoly?! Vagy ez lenne a pasik szűrője, hogy olyan nőket keresnek akiknek ez a bemutatkozás bejön? Vagy ezzel demonstrálják hogy ide csak a farkukat hozzák és senki ne közelítsen a fejükhöz? De mégis miből gondolják hogy eredményt fognak ezzel elérni, amikor a nők egyfolytában következetesen tiltakoznak?! 

A másik probléma a farokkép minősége. Sötét szobában durrbele ahogy épp farokverés előtti állapotok vannak, fehéregyensúly-állítás, színhelyesség, fénymérés, távolság beállítás az ugyan minek kéne...nem is lehet ha felülnézetből készül a kép suttyomban a monitor előtt egy alsó kategóriás mobiltelefonnal. Legtöbbször sötét háttér előtt közelről jól megvakuzva egy hihetetlenül gusztustalan irreális színű hústömeg, ha elég közelről fotózzák, akkor még a kicsi távolság miatt óriási torzulással, és a szőrtüszők jó közelről felnagyítva. Egy-egy begyulladt pötty tarkítja a képet a százszorhasználatos borotvától. Gatya jó esetben nem látszik, rossz esetben letolva térdig, zoknival kombinálva. Ennél csak a lankadt farok közelről fotózva a kiábrándítóbb, amikor kikandikál a kinyúlt alsónadrágból. 

(És hogy picit magamnak is ellentmondva, abban mégis megerősítve a minőség fontosságát, van itt az Eropoliszon egy farokkép, ami olyan vonzó és tökéletes, hogy amint megláttam, írtam az illetőnek és megismerkedtem vele mert kíváncsi lettem a fejére. Kiderült hogy profi fotós...szóval amatőrök talán ne próbálkozzanak egy ilyen veszélyes témával.)

A háttér meg...ugyan kit érdekel. Hogy a sarokban látszik a halomba dobált koszos ruha, gyerekjátékok, női illatszerek, pornókép a monitoron. Ebből látszik, hogy az ilyen képpel rendelkező férfiak egyetlen működő testrésze a farkuk, mert ha nem így lenne, akkor ők maguk észrevennének mi a bibi a fotóval. A nők viszont akik megnézik a fotót, az egészet nézik meg. A hátteret is, a test többi részét (ha van), a ruhát, kezet (hogy mennyi koszos körmöt láttam azt már fel sem sorolom...). Ha már valaki közszemlére teszi a farkát, annyi jóérzés (vagy jóízlés) lehetne benne, hogy nem a 2 éves gyereke járókája mellett teszi.

Ami még ennél is jobban kiábrándít egy fotóban, amikor a nőt kereső férfi olyan fotót tesz fel, amin egészen közelről meg lehet tekinteni, hogy mit csinál egy másik nővel. Kérdem én, volt már olyan férfi itt, akinek ez bejött? Akinek egy ilyen fotóra hanyatt-homlok omlott egy normális nő a karjaiba? El nem tudom képzelni, de cáfoljatok meg, ha volt ilyen!

Mert lehet hogy bennem van a hiba, de rám az ilyen fotók ellenkező hatással vannak. Még ha szexpartnert is keresek, de nem farkat hanem embert. Elsősorban arcot, kezet, mosolyt, gondolatokat, sármot, férfiasságot ami lenyűgöz, és kíváncsivá tesz a farka iránt. :) És ha már test: vonzó mellkast, izmos hosszú combot, ápolt kezet, és ha ezek megvannak, akkor lehet hogy elkezd érdekelni milyen a farka. ;) De nem fényképen, köszönöm, azt már inkább személyesen tanulmányoznám. :)

Vagyis első körben egyáltalán nem érdekel valakinek a farka, sem lankadtan, sem állva. Az sem érdekel, hogy másik nővel mit csinált. Egy másik nő látványa terpesztett lábakkal meg aztán végképp nem érdekel, főleg a fent már ismertetett fényviszonyok között, begyulladt szőrtüszőkkel, virsli ujjakkal ahogy még szét is húzza vagy magába nyúl. Egyiktől sem gerjedek be. :) Inkább elgondolkodom, vajon van olyan nő, aki megnézve egy ilyen fotót, azt mondja: hűűűű...pont ez kell nekem - és már egyezteti is az időpontot?! 

Kizárt. Helyette valószínűleg ugyanazt gondolja amit én...hogy ismét egy igénytelen, felületes, figyelmetlen, önző pasi, aki az agyát a farkában hordja, faék egyszerűséggel úgy gondolja a szexhez csak a farkára van szükség. Óriási tévedés. :( 

46 hozzászólás |

Hozzászólások

agave#7#51 2016-12-17 08:09:08
#pandora: :-)  Rendben ezt is  megbeszéltük. 
pandora#7#50 2016-12-16 23:04:48
#agave: 
Csak csendben jegyzem meg, azokkal is nagyon szeretek beszélgetni, akik nem mindenben értenek egyet velem. :) Sőt, néha azokkal még jobban. Milyen uncsi lenne már a világ egy rakás egyforma emberrel?! Szóval minden hozzászólást és véleményt köszönök. :)

Amúgy van benne igazság amit írsz. Én is jártam már úgy, hogy nem igazán örültem a méretnek. Csak én a túl hosszút nem szeretem. De egyszer jártam már úgy is, hogy nemhogy kicsi, hanem valami miniatűr volt a pasinak, aki amúgy agyilag és külsőre nagyon szimpi volt. Háááát...lelombozó dolog valóban, ha nem stimmel. Csak mivel én átlagos méretet szeretek, ezért nagy az esélye hogy megfelelő lesz, így megreszkírozom hogy nem azzal indítok. ;)
agave#7#49 2016-12-16 13:00:46
Jó, jó,  :cigi:  Igazat kell adjak, mert tökéletesen megfogalmaztad, de én már lecsekkolom a falloszt is. Sajnos volt, hogy későn derült ki, nem passzol a méret. Többször szülteknél élettani probléma , hogy hiába jó minden ( külső, belső) az intim méret elégtelensége miatt még ha betonkemény akkor sem passzol a kulcs a zárba, így elmarad az az élmény, amihez sajnos kell a méret :D Maradna a barátság, ha nem lenne ciki. De ha tisztáztuk előre, akkor kimarad a kellemetlen szitu. 
Amúgy sokszor engem is zavar ha ízléstelenül tolják az arcomba a gusztustalan képeket, de az igényes, jól sikerült már-már művészi intim fotókat szívesen megnézem :D Persze ezt inkább diszkréten kellene kezelni, tálalni. 
(Csak csendben jegyzem meg : Sosem vitatkozom, de szeretek beszélgetni, akkor is ha nem mindenben értünk egyet, vagy másként látom a dolgokat.  Tetszik ahogyan megfogalmazod az igényeidet, feltételeket szabsz. )

Összegezve, örülök, hogy olvashatom elgondolkodtató  bejegyzéseidet :D  Nagyon tetszik a szókimondásod, stílusod. Szép napot :)  
imot1986#7#48 2016-02-26 03:34:57
Elnézést a farok képért eszem ágába sem volt oda csatolni a képemet, figyelmetlen volt. Ne haragudj kérlek.
Plusz két  <3  <3  vesztegetés céljából.
imot1986#7#47 2016-02-26 03:31:59
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/e/USRf_e1fa47c/226a75.jpg
Szia Pandóra!

Először is szeretném megköszönni neked mert a blogod rendkívül feldobta az estém. Szinte minden este meglátogatom az oldalt, olvasom az adatlapokat próbálom értelmezni mindegyiket. Az én adatlapom egyszerű heteró és nézelődik. Hiába írtam eddig bárkinek legyen az fiatal lány, érettebb nő. Fiatal lányok: nem keresek senkit de urakat keres lejjebb sorolja, hogy tilt ha férfi vagyok pláne ha egyedülálló mert nőt keres. Idősebb nők kívánsága legyek magas, intelligens, sportos de ne túl izmos, kicsi legyen nagy legyen, ápolt, de tiltana ha írnék neki vagy válaszra se méltatna mert ő nem levelezik csak privizik de telefonról van ezért nem privizik nem válaszol mert csak két levele van plusz nem múltam el 35 éves vagy van borostám vagy farok képem van csak fent. Ilyenkor megnézem az adatlapját még egyszer és látom hogy nekik nincs képük, vagy van de az a mellük, testük, nemi szervük. A legjobb mikor a türelmi zónába van a képein folyik az örökítő anyag és akkor is a tiltás a jutalmam a farok képes avatár miatt. Összegezve, hogy a kép készítési rítusra rátérhessek. Vannak a fiatalok akik nem tudják mit akarnak leginkább semmit. Vannak az érett nők akiknek nem tudsz megfelelni egyedül álló pasiként. Ezek után jött a gondolat, hogy lefényképezem amim van és teszek egy próbát. Kép készítésénél mindig figyelek, hogy mi van körülöttem ne keljen ki vágni, ki satírozni. De ez nem mindig jön össze. Például az egyik képemen egy kólás flakon van a sarkamnál amit a kutyám tett le ( flakon fétise van ez a nyugalmam ára) mert csodálkozott, hogy mit szenvedek a kép elkészítésénél, ami bármilyen hihetetlen de nem könnyű művelet. Kép készítés közbe semmi erotikus, szexuális inger nem ér eszméletlen nehéz állva maradni, hogy az elképzelt kép olyan is legyen aminek gondolat formájában megfogant vagy legalább 70%-ban hasonlítson. Tetsszen nekem illetve tetsszen a hölgyeknek.Szóval nem könnyű értékelhető képet csinálni. Ide nem értem most azokat akik pornót nézve sötétbe kitt katt megy a polisra a farkamok. A krampuszok. Én úgy próbálok fényképezni, hogy az látható legyen szinte minden lehetséges irányból. Nem mindig sikerül. Elkészült a remekmű? Feltöltöm. Eredmény? Nem állnak szóba velem a képek miatt a korom miatt mert egyedülálló vagyok.Arcképesnél még ennyi se volt pedig nem vagyok egy rossz arcú suhanc. Átlagos testalkatom van mint minden embernek nekem is ingázik a súlyom + - 7-8 kg. 171 cm magas vagyok az adottságomat nem rejtettem véka alá 29 éves és szeretem ha borostás az arcom. Örömpolgárként láthatom 30 nap látogatóit.... 2 hölgy ők is valószínű csak a képeket ellenőrzik , hogy sértek e vele valakit. 30nál több férfi. tavaly óta vagyok veletek eropolis egyetlen nővel nem tudtam beszélni pláne nem találkozni. Mindegy volt , hogy milyen a képem arc, pénisz, jó vagy rossz minőségű. Bezzeg a férfiak ha kell ha nem itt megjegyzem még egyszer heteró. Tehát miért van farok képes profil? mert így látja a nő és eldönti akar vagy nem akar. Mert egyedülállóként nulla az esélyed 20 éves után de 35 éves előtt. Mert nem válaszolnak. Az én képeim innen erednek. Mert ha az adatlapomon fel kell sorolnom, hogy 29 éves nincs hitele mindig dolgozik ráadásul mérnökként, saját egzisztenciával rendelkezik az elég rossz lenne az én véleményem szerint. Szóval itt az ok a mód ahogy a remekműveim elkészültek. Nem mert egy önimádó dákó huszár vagyok aki nem tiszteli a nőket. Előző hozzászólásra reagálni se tudok... normális pasas nem keres szex társkeresőn? mi? Akkor itt minden férfi aberrált aki a farkát rakja ki? Valamilyen defektel rendelkezik? Ha a kedves hölgy ilyet feltételez akkor törje magát a férfi ? Úgyse normális...Szóval maradok a farok képes albumomnál és hagyom, hogy egy arra tévedő hölgy döntsön. Olvasgassatok adatlapot hölgyek mert szinte lehetetlen megfelelni nektek mert szinte semmi sem jó. 
Pandora remélem nem sértettelek meg semmivel és még egyszer szeretném megköszönni az irományod imádtam... ma hajnali fél négytől hű olvasód :) a remek írásokért szeretném ha ezt a  <3 elfogadnád. 
kedvesdom#7#46 2016-02-25 17:48:12
Sziasztok!
Én már többszöri nekifutásra vagyok itt eropolison és a "párkeresés"-t már többször feladtam ezen az oldalon, de valamiért mindig visszataláltam ide (talán, mert máshol még rosszabb a helyzet, mint itt). Sosem olvasgattam a fórumokat és a blogokat, de ma valami arra késztetett, hogy belenézzek a "Farokkép" bejegyzésbe és tetszett amit ott olvastam. :) Egy intelligens és szókimondó bejegyzés, tele igazsággal. És még tanultam is belőle... :) Köszönöm! 
mrrabbit#7#45 2015-11-06 17:02:51
#pandora: nyilván nem kell "megbocsátani", a dolog nem erről szól. Annak azért örülök, hogy tetszett (valamilyen szinten). :-)
Mr. R... 

stb, stb...
pandora#7#44 2015-11-05 21:31:02
#mrrabbit: 
Jujjjjjj.... :D

Végre egy megbocsátható farokkép :D
mrrabbit#7#43 2015-11-05 18:21:21
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/c/USRf_c841a09/c6ba61.jpg
csak úgy: "*Farokkép Pandorának*", szeretetteljes tisztelettel:


Mr. R. 
ex-t.
D. 
S. 
... vagy amit akartok... :cigi: 
mrrabbit#7#42 2015-11-04 15:05:48
#pandora: Ugyan, csak nem?! Szelekció, és minden rendben. :-P (de milyen hülyeség ez, hogy itt, és így?!) ;)
pandora#7#41 2015-11-03 01:06:06
#mrrabbit: 

Jól látod, mint általában, Derrick. :D
Néha az a baj, ha többet talál valaki a kelleténél...  :pirul: 
mrrabbit#7#40 2015-10-31 13:17:56
#aloha: valami sosem stimmel, ez a dolog lényege. De gondolj arra: legalább nem "kellett" sokat bajmolódni a levelezéssel, meg az "ismerkedésnek" álcázott felesleges körökkel. Mint pl. más esetekben! :-)

mrrabbit#7#39 2015-10-31 13:16:18
#pandora: "kedves, jó fej pasik is vannak, nőtlenek és barátnőtlenek, valóságosak, kiegyensúlyozottak, kulturáltak, nem csórók és nem bunkók. Csak meg kell őket találni..."

Nagyjából igen, erről van szó. és van, aki megtalálja (méghozzá nem is egyet, hanem adott esetben mindet! :-)), aztán másoknak meg "nem jut semmi". 
A baj csak ott van, hogy nem lehetünk egyszerre mindenkiéi. 
(de ezt ugye nem kell, hogy ÉN magyarázzam, éppen NEKED? :-D)
mrrabbit#7#38 2015-10-31 13:11:52
#judit1973: őszintén szólva nem lehet egyszerű az életed. Sajnálom, hogy ebben a "kreált valóságban" élsz, és ez (nekem így tűnik, de nagyon erősen, sajnos!) megakadályoz abban, hogy normális kapcsolatokat, vagy adott esetben egy db normális kapcsolatot építs valakivel. Meggyőzhető lennék, mivel nyitott és végtelenül liberális vagyok, csakhogy az a nagyfokú életidegenség, ami a soraidból lejön (még egyszer: nekem, számomra), az szerintem kizárja, hogy valamikor, valakivel átéld a "csodát".
És persze: nagyon ne legyen igazam! :-)

virtuális öleléssel & csakazértis-bíztatással,
Mr. R.
doktorur#7#37 2015-10-30 16:37:24
szerencsére az én kézképemet farokképre tudom cserélni :D
aloha#7#36 2015-10-29 23:52:18
na, én bejelöltem egy csávót, mert értelmesnek tűnt, és közel lakik, farokképe volt, de tetszetős, vissza is jelölt, hát a rejtett képein kibuktam, fekete volt a sok tetkótól, kopasz, és fültágítós
penkal#7#35 2015-10-29 09:20:42
Nem mindenben értek egyet az előttem szólókkal.
Elismerem bizonyára nagy a minőségbeli szórás az effajta képek között is. De ez pont ugyanígy igaz minden másfajta képre is.
Lehet ezekből vagy azokból következtetéseket levonni, de kétlem hogy ezek csalhatatlanok lennének.
Az ezzel való hódításon túl, a farokképek feltöltésére 2 másik okot is el tudok képzelni.
Az egyik a színtiszta exhibicionizmus. Minkét nemből sokakat izgalommal tölt el ha megmutathatják magukat. És élvezik az elismerő szavakat. Nőknél ez társadalmilag elfogadott, de férfiaknak erre nem sok lehetőségük van. E hely erre kiváló. És valljuk be, mindenki jobban jár, hogy az erre vágyók nem a Margitszigetre járnak.
A másik ok pedig “vizuálisabb”, nyitottabb partner keresése volna. Vannak nők, akiket megbotránkoztat egy pénisz látványa és vannak akiket izgalommal tölt el. Vagy vannak akik fel merik vállalni ezt az izgalmat és vannak akik nem. Magyarul a farokkép egyfajta előszűrést végez a leendő partnerek közt. Nem az fog dönteni. De megkímél a felesleges körök futásától. Ennek köszönhetően nem fektetünk energiát olyanokkal való ismerkedésbe, akkikel aztán csak egy együttlét során derül ki, hogy nem stimmelünk.
pandora#7#34 2015-10-27 21:37:44
#judit1973: 

Szerencsére nem ennyire rossz a helyzet. :) Azért kedves, jó fej pasik is vannak, nőtlenek és barátnőtlenek, valóságosak, kiegyensúlyozottak, kulturáltak, nem csórók és nem bunkók. Csak meg kell őket találni azok között, mint akiket leírtál. 
Több ilyet is ismerek innen, akikkel nem bántam meg a találkozót. ;)

Ami persze nem jelenti azt, hogy ne akarnám széppé tenni a világ többi részét is, de legalább ne tenném szóvá. Szeretem a kihívásokat. :D
judit1973#7#33 2015-10-24 23:00:15
Kedves Pandora!

10 évvel ezelőtt én is ilyet kerestem....

Aztán majd felébredsz.... :-)

A normális pasik nem keresnek szexpartnerkeresőn normális nőt....

Úgyhogy vagy megszoksz, vagy megszöksz....

Itt farokképes pasik van, nős (sőt! barátnős) pasik vannak, álmodozó pasik vannak, kamuzós pasik vannak, szakítás után vigasztalódó, majd máshol rendeslánytkereső pasik vannak, negatív IQ-val rendelkező pasik vannak, csóró pasik vannak, stb.stb.

(Igen, jogos a kérdés, miért vagyok itt akkor? Mert nem vagyok. Évek óta nem szexeltem innen senkivel... és idén vagy 3-szor léptem be ide... kicsit olvasgatni... és egyszer éjszaka pont azért, mert megéreztem, hogy valaki pont akkor fog belépni.)
ezogab#7#32 2015-09-15 05:58:26
Igen jókat mosolyogtam, mert jó írás, 
de annyira semmi köze ahhoz hogy virsli új stb.
ha öt raktad össze fent magadnak akkor ha akarod ha nem rá kattansz :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  
imifi#7#31 2015-09-14 15:57:09
Talán ez is megoldás volna? :D 

http://divany.hu/stilfuresz/2015/09/12/igy_fotozzon_stilusosan_peniszt/
pandora#7#30 2015-09-13 20:41:14
#onceagain: 
Pedig a kíváncsiság-faktor ettől emelkedik igazán. :D
onceagain#7#29 2015-09-13 19:51:49
#pandora: persze,megértelek,de ez nem kívánságműsor és még a karácsony is messze.....én meg azt kívánom...inkább nem is írom le....
pandora#7#28 2015-09-13 13:01:51
#onceagain: 

Hát a farokképes levelek amikben összesen annyi van hogy "Van kedved megismerkedni?"...nyugodtan kimaradhatnának, mert azokkal csak a darab több, a választék nem.
onceagain#7#27 2015-09-12 21:30:27
#pandora: az egy százalék mindenképpen téves információ részedről....mellesleg tényleg boldogabb lennél,ha hetente csak egy levelet kapnál?
onceagain#7#26 2015-09-12 21:27:50
#sportospasi2: találó a választott nickneved....milyen sportot űzöl?
esther#7#20 2015-09-11 17:54:05
jujj mit találtam?! :o  :D 

www.szexrandi.hu/orszaglegszebbdakoja#
pandora#7#19 2015-09-06 12:50:37
#fakutya: 
Ez üres kötözködés. :(
Te is és mások is, mindenki pontosan tudja, hogy körülbelül ezek az arányok, mi nők nyafogunk is miatta eleget. Mégse sokan értenek belőle. Szerencsére vannak kivételek.
fakutya#7#18 2015-09-06 08:49:23
#pandora: 
Ezeket a légből kapott számokat ugye nem kell hitelesnek tekintenem? :)

Te honnan tudod, hogy milyen típusú adatlapra írnak többet a pasik?
Neked több regisztrációd van?
pandora#7#17 2015-09-05 16:13:43
#fakutya: 

Valóban, én is láttam már ilyen női adatlapokat. Mondjuk a női adatlapok 1%-áról van szó. Amire reagál a férfi adatlapok 90%-a. Az arányokkal van egy kis baj. :D
Meg azzal, hogy azok a pasik viszont miért nem azokra a női adatlapokra írnak / priviznek, és miért az enyémre meg a másik 99%-ra, akik viszont nem írnak semmiféle farok-elvárásokról?!
fakutya#7#16 2015-09-05 09:34:01
Itt bizony egyes hölgyek konkrétan utalnak arra már az adatlapjukon, hogy mekkora hímtagot szeretnének a testnyílásaikban tudni.

Amíg lesznek ilyen megnyilvánulások az egyik oldalon, addig lesznek olyanok a másikon, akik demonstrálni fogják, hogy megfelelnek eme követelményeknek.

Nincs ezzel semmi baj. Aki csak farkat szeretne, megtalálja. Aki nem csak azt, majd elkerüli őket.

Így kerek a világ.
pandora#7#15 2015-09-05 03:44:58
#kasaba: 

Na igen. Gondolkodtam, milyen illusztrációt tegyek a bejegyzéshez, aztán végül a semmilyen mellett döntöttem. Gondoltam, biztos lesz önként jelentkező aki illusztrálja, mire is gondoltam.
Köszi. :)
kasaba#7#14 2015-09-02 18:21:40
 :) 
pandora#7#13 2015-09-02 05:12:07
#onceagain: 
Nem vagyok az a belenyugvós fajta. :) A világ olyan, amilyenné tesszük...

Üdv újra itt! ;)
onceagain#7#12 2015-09-01 22:00:21
Lehet nálad sosem jön el az a pont,mikor elfogadod és belenyugszol abba,hogy minden szexpartnerkereső oldal ilyen.....pedig volt pár éved hozzászokni...nem azt mondom,hogy nincs igazságtartalma a bejegyzésednek,de szerintem te sem élnél szívesen egy olyan világban,amiben nem tudsz min bosszankodni,mert mindennel elégedett vagy...én már szerencsére túljutottam azon a ponton...és csak értetlenkedem,miért is tudtak olyan könnyen felidegesíteni az itteni idióták?Amúgy meg virágozzon minden virág...mindenki olyan fotóval hirdessen ami hűen tükrözi önmagát....tehát tényleg őt ábrázolja...
morgocska55#7#11 2015-09-01 21:56:23
Sok pasi egyszerűen át sem gondolja amikor kirakja a farkáról készült képet, hogy az talán nem is ízléses épp abban a formában. Nem, hogy megkívánni nem fogja az ember lánya hanem jó messzire el is kerüli. 
A háttér pedig igen szánalmas sok esetben. Ha már a farkát mutogatja vegye azt az alsó és ne tolja le....vagy ne a wc legyen az előtérben. Bár láttam én itt már kerti budit is a háttérben  :D 
Ami pedig engem irritál, hogy csetre hív és akkor ott virít szemben egy fasz. Én pedig nem szeretek egy fasszal társalogni.
Ha pedig látok egy szép formás farkot a 70%-áról kiderül netről leszedett kép és egy meleg férfié. Lehet az övék sokkal formásabbak és valóban el akarják adni a portékájukat :D
kyrill#7#10 2015-09-01 19:07:09
#pandora: 
A meg nem válaszolt levelekre kaptam most választ.
Azt eddig is gondoltam, hogy a hölgyek többsége rengeteg levelet kap naponta és gyakorlatilag ezeket feldolgozni is lehetetlen. Főként ha napközben is ilyen jellegű a munkája. De szegény körmösoknek is meg kell valamiből élni, hogy újraépítsék a legépelt karmokat. :)
Na de a lényeg, hogy ami itt is kiderült, hogy mindenki az ízlésének megfeleően válogat. Farok-lyuk keresésre nagyszerűen adottak a lehetőségek. De ha valamiken a gondolatai, netántán a személye maga is érdekes, akkor az nehezebb. Főként ha elveszik a sok bunkó pársoros levél között...
pandora#7#9 2015-09-01 19:02:57
#esther: 
Igen, igazad van, ha valaki egy szál farokkal keres, akkor érje be egy puncival, aki olyan amilyen...ez így teljesen rendben is lenne. Zsák a foltját és mindenki boldog...

...csakhogy nem éri be vele!!! :( Már ha egyáltalán van ilyen. Az egy férfit kereső heterok között legalábbis, mert ezért hangsúlyoztam ki, a párral többest keresők egy más kategória, ott talán még lehet ennek létjogosultsága, hogy nagyon nem érdekli más csak a használati tárgy. 

Nem is az ilyen fotók létjogosultságát vitatom, vagy hogy ki milyen stratégiát választ a céljai eléréséhez. Csak aztán az eredmények miatti kesergés...az azt mutatja, valami mégse vált be.

Az érkező levelek fele ilyen, a privi hívásokról nem is beszélve, annak a kétharmada. Pedig elég szájbarágós a reglapom, hogy éppenséggel teljesen mást keresek. :( Persze egy farok nem tud olvasni.
pandora#7#8 2015-09-01 18:55:05
#iq-eq: 
Ha küldöd a leveleket és következetesen nem kapsz választ, akkor valószínűleg van valami ami nem tetszik a címzetteknek. Az adatlapod, a bemutatkozásod, a paramétereid, a fotód (vagy a felsoroltak hiánya).

Könnyű elvárni a nőktől hogy minden normális hangnemű levélre válaszoljanak, de fogalmad sincs hogy néha mennyi érkezik egy nap. Eleinte válaszolgattam mindenre, még akik bunkó módon beleböffentettek 2 szót a levelükbe, annak is, annyit hogy köszi de nem. Csakhogy erre is jön ám válasz, vagy káromkodás, vagy a miért-miért, meg a de...
...amíg az ember belefárad.

Miért vitatkozzak valakivel azon hogy nekem szubjektív módon nem jön be egy nálam alacsonyabb férfi, vagy nem szeretem a mackós alkatot, nem vonz a kopasz fej, stb...vagy akár azon hogy elvette a kedvem a fotó amin a farka egy másik nő fenekében volt...semmi értelme.

Így marad időm válaszolni hosszabban azoknak, akiknek érdemes. Bocs ha ez esetleg nem tetszik. Szerintem ha valakinek valami következetesen nem sikerül, akkor valamin változtatni kell(ene).
gyurko8#7#6 2015-09-01 13:51:25
#imifi: 

:D Olvastad a blogot? Jó helyen jársz? 

Hát ez kész...  :D 
imifi#7#5 2015-09-01 13:38:21
Lehet azért jótanácsot is találni  a neten  :vigyor: 

Néhány , nem örökérvényű  tanács a fiúnak:

Lehetőleg délután tegyük az első látogatást az ismerős lány szüleinél.Ez alkalommal öltözzünk kissé ünnepélyesebben.Ha nincs pont aznap semmi ünnepélyes alkalom, nem kell  ajándékot vinni. 

Legyünk szerények, természetesek. Ne akarjunk nagyzolni. Beszélgessünk az egész családdal szívélyesen, necsak a lánnyal. Látogatásunkat ne méretezzük hosszúra. Ne várjuk, hogy már az első alkalommal  vacsorára is meghívjanak. Ha azt tapasztaljuk, hogy szívesen látnak, nem jelenti azt, hogy ott kell ülnünk minden szabad időnkben.

Hogyan kell fogadni az udvarló első látogatását ? Őszintén, szívünk szerint. Nem kell agyonetetni, agyonitatni, körülrajongani  a vendéget, mert azt gondolja, hogy " fogni " akarják, s ez a látszat sokkal inkább taszító, mint  vonzó a látogató számára. "  :o  :o  :D  :D 
esther#7#3 2015-09-01 09:49:53
Sok igazság van ebben az írásban, minden részletében( fotóminőség, stílus,háttér, stb)...mégsem "akadok ki" a farokképes adatlapokon,mert ez egy szexpartner kereső oldalon nem megvetendő, elítélednő és alja dolog. Ez itt normális bizonyos értelemben.
Egyfajta bemutatkozás.Éppen az általad leírtak miatt. Mi van a háttérben, wc kagyló, koszos ruha, stb-ezek mind árulkodnak a kép tulajdonosáról.
És tudod erre azt szoktam mondani ( vagy írni egy válasz levélben), hogy hasonló, hasonlót keres. Aki a farkával keres, azzal akar partner szerezni magának, az puncit keres, nem  egy nőt. Nem egy teljes értékű partnert.
Nem nőt, aki érdeklődik, vannak gondolatai, jelleme, alakja, stb, stb.. Legyen egy ( mindig nyitott) puncija. És passzt, pont. Más nem kell a farokképes hírdetőnek. 
De ettől még simán van létjogosultsága. Hiszen nem állít mást a - fotóval sem- minthogy csakis, kizárólag szexre keres nőt, és feltélezi azt, hogy aki itt van az oldalon, nőnemű személy, az szintén emiatt regisztrált be, kvázi jó helyen kopogtat.
És abban is biztos vagyok, hogy sok-sok nőnek fontos, és elsőszámú szempont a farok méret, kinézet, működőképesség és egyéb opciók. Vannak ilyen nők. Ezzel sincs semmi baj.  
Te nem ilyen vagy, én sem...a többség valószínűleg nem.



...és én írtam már a szép farokfotó miatt.  ;) 
iq-eq#7#2 2015-09-01 09:09:51
Vajon honnan "tudnánk", hogy a farokkép vagy egy korábbi aktusról készült kép vonzó-e a nőknek, ha írsz egy normális, érdeklődő levelet és még csak választ sem kapsz rá...?
kyrill#7#1 2015-09-01 08:55:23
Kedves Pandora!
Teljesen egyetértek a mai blogbejegyzéseddel.
Elég jól összefoglaltad a mai helyzetet. Hiába vagyunk egy szexpartner kereső oldalon. De úgy gondolom én is, hogy ennek nem csak a testiségről kellene szólnia.
Sokkal fontosabb az érzés ami megragad a másikban. Egy mozdulat, egy mosoly, egy igéző tekintek vagy éppan az, ahogy a haját elsimítja az arca elől. Sokkal többet tudnak mondani ezek a dolgok. Gondolatokkal tudatosan úgy alakítjuk ki a képet magunkról, hogy sokszor nem is a valóságot mutatják. De a test által közvetített információk nem hazudnak. Azokból sokkal több minden iderül.
Egyszóval, nagyon tetszett a mai írásod. :)


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3760BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba101170Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba810Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba800Belvárosi szexmentes csevegő

#chatsex100Gloryhole, strapon minden ami szex
Ajánlott szobák
#homo_szoba5990Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba5262Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#darellka200Farokgyűrű
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba100Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok710Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3040Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.