Nem

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 18

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Nem
#18 2017-06-15 23:11:28
Amikor elkezdődik egy ismerkedés, még nagyon kevés információval rendelkezik az ember. Egy adatlap néhány paraméterével, gyakran fotó és bemutatkozás nélkül. Azután elkezdenek gyűlni az információk, bővülni a kép (jó esetben, mert sok esetben stagnál a dolog mert a napi mikordughatlakmeg jópofizáson kívül semmi érdemleges elmozdulás nincs).

Ilyenkor még sokan benn maradnak a rostán, mert ha annak a nagyon kevés száraz paraméternek megfelelnek ami tényleg alap, akkor meg szokta várni az ember hogy mivé alakul. És árnyalódik a kép, hogy szimpi vagy nem, szimpibb-e ma mint tegnap volt, eszembe jut-e magamtól, esetleg kíváncsi vagyok-e rá személyesen, ésatöbbi.
Ilyenkor még bármi lehet. Nem tudjuk eldönteni hogy érdekel-e minket mert nagyon kevés hozzá az információ.

Aztán kinél mikor, de eljön az a pont, amikor már érezzük hogy nem lesz belőle semmi, mert
- nincs előrelépés, az ismerkedés nem fejlődik, nem oszt meg magáról érdemi tartalmat
- kiderül hogy valamiben nem mondott igazat
- jellemhibát fedezünk fel benne
- túl agresszíven nyomul
- küld fotót és szimplán nem tetszik
- nem hajlandó fotót mutatni
- kiderül hogy valami fontos dologban kritikusan különbözik a hozzáállásunk
- egzisztenciálisan, műveltségben, vagy anyagilag nagyon távol áll tőlünk
- olyan szexuális érdeklődése van ami számunkra taszító
- ellaposodik a kommunikáció
- találkozáskor derül ki hogy nem tetszik, gáz a viselkedése, vagy nulla a kémia

És még lehet ezer ok, amiért egy akár nagyon ígéretesen induló ismerkedés közben egyszercsak megérezzük, hogy ennek már nincs értelme.
Vagy a még nehezebb verzió, ha eljutottunk az ágyig mert minden klappolt, és utána kezdjük valamiért azt érezni, hogy ebből nem lesz semmi.

Az érdekelne, hogy ki hogyan tudatja ezt a másikkal, egyáltalán tudatja-e. Az egyik véglet a legőszintébb indoklás, a másik véglet a ghosting, egy szó nélkül köddé válni. Hol az optimum? Mennyire érdemes őszintének lenni? Hazugság tapintatból vagy önvédelemből a jobb, vagy bevállalni hogy a másik megsértődik, és emiatt ellenségeskedni, támadni fog?
Ki hogyan oldja ezt meg? Van bevált recept?

!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420170615231255.jpg

33 hozzászólás |

Hozzászólások

blackmoon01#18#33 2017-06-17 23:14:01
#pandora: 

Ja... Én az utóbbi verzióig olvastam vissza csak. 

#perke: önts tiszta vizet most már a pohárba, mert nem tudunk tovább lépni a szombat éjjeli  rejtvényfejtésben. Ahelyett, hogy egy swinger klubban társasoznánk.  
:-D
pandora#18#32 2017-06-17 23:09:23
#blackmoon01: 
"Gondoltam fair leszek, jelzem az illető hölgynek, hogy találtam valakit, akibe fülig..."

Én ezt annak értettem, de lehet hogy csak pontatlan fogalmazás. Csakhogy egy ilyen szituban pont fontos a megfogalmazás.

blackmoon01#18#31 2017-06-17 23:06:00
#pandora: 

"Na, ezek után nem akartam többet semmit Egyeskétől, amit jeleztem neki." 

Ebből nem derül ki, hogy a két elbocsajto nemszep üzenet közül melyiket adta elő. Reméljük, nem a szakadék túloldalán lévőt.  
blackmoon01#18#30 2017-06-17 23:03:21
#pandora: 

A De! utáni részre írtam, hogy jogos. 
De! Nem tudjuk, hogy történt pontosan, majd hátha erre téved és elmeséli :-)
pandora#18#29 2017-06-17 23:01:02
#blackmoon01: 
Ezért is mondtam hogy nagyjából rendben van. Legalább nem tartotta fenn párhuzamosan a szálakat.

De!
Én mondjuk nem így búcsúznék el egy pasitól hogy bocs találtam egy tőled jobbat, hanem úgy, hogy bocs, ez kettőnk között nem működik. Szakadéknyi a különbség!
blackmoon01#18#28 2017-06-17 22:57:44
#pandora: 

Az egyik döccenőd lehet jogos, valóban. Az, hogy - amennyiben így történt - azt mondta, így mondta  Egyeskének, hogy mivel fülig, ezért csá. 
Bár ha jól értettem, összesen 1x feküdt le vele és amikor kiderült, hogy a másik jobb (kellett a kontraszt neki, bár valóban van abszolút mérce is), akkor rögtön befejezte a kapcsolatot. 
Stb. Sok apró nüansz van, amit nem tudunk, és ami erre-arra billegteti a fairness mutatót. 
 
aareesz#18#27 2017-06-17 22:49:30
#pandora: Beszélgettem vele, de nem tudtam mit akarok. Csak azt éreztem, hogy nagyon vonz. Aztán 1. eldöntötte a kérdést. :P 
pandora#18#26 2017-06-17 22:36:42
#aareesz: 
Szóval tartott a dolog Egyeskével, és te közben levadásztad Ketteskét. Hhhhhh... Na ezt magyarázta Borzaslany :D - hogy nekünk nőknek ez nem annyira fér bele. ;)
aareesz#18#25 2017-06-17 22:30:34
#pandora: Nem, mert annak ellenére, hogy még nem tudtam, hogy mit is akarok, vagy akarok-e egyáltalán a kettestől, ő kirúgott. Szerintem olvasta a leveleimet. De ezt soha nem ismerte be. Később se.
pandora#18#24 2017-06-17 22:09:58
#aareesz: 
És te is a képébe vágtad hogy van másik? :(
pandora#18#23 2017-06-17 22:07:42
#blackmoon01: 
Ha így nézzük, akkor - pár döccenővel ;) - hibátlan. Nekem csak annyi benne a tapintatlanság, hogy ha tényleg nem stimmelt a szex, akkor miért nem utána közölte hogy nem úgy néz ki hogy ezt van értelme folytatni, hanem keresett tovább, majd amikor talált, akkor közölte hogy *van egy másik*, akibe fülig. Ez azért elég tapintatlan és bántó. És szükségtelen.

Ettől eltekintve valóban - az itteni erkölcsökhöz mérten - még a fairebb viselkedésbe tartozik a sztori. A kevésbé fair (és gyakoribb) hogy az itteni férfiak Egyeskét megtartják tarcsinak rosszabb napokra, és megy neki a nemérekrá szöveg.
aareesz#18#22 2017-06-17 22:00:25
#perke: Ilyen már velem is megtörtént. :D 
ducinyuszi#18#21 2017-06-17 20:46:23
Nem szoktam eltűnni. Ha az illető valamiért nem jön be, akkor megmondom, hogy "ne haragudj, de nem téged kereslek", vagy "sajnos nem fog működni", vagy hasonló. Nem látom értelmét a ködösítésnek, a hazugságoknak. 
esther#18#20 2017-06-17 17:39:00
A lehető legkíméletesebben mondom el valakinek,ha nem jön be. Sosem vágom az arcába azt,hogy nem tetszik.
Van erre egy rettentő udvarias szófordulatom,ami nem bántó,viszont egyértelmű. Általában ezt alkalmazom.
Van,aki megérti,de velem is előfordult már hogy később zaklattak vagy elmondtak mindennek a visszautasitás miatt. Egyértelműen mentálisan éretlen,aki így viselkedik.
blackmoon01#18#19 2017-06-17 12:05:37
#borzaslany: 

Na de ezt nem lehet az elsőrandis tárgyalóasztal két oldaláról érezni! :)
Illetve lehet, de az nem kémia, az lehet "kisugárzás", mozdulatok, gesztusok, szimpátia, fizikai tetszés, de ez még nem kémia, persze az egész definíció kérdése, ha neked ez a kémia, hát akkor ez.

De perke-t nem lehet elkárhoztatni akkor sem a lentiek miatt :)

Adott egy esélyt Egyeskének (ő is neki), nem jött be, Ketteske bejött, azonnal le is zárta Egyeskét, teljesen hibátlan szerintem.
borzaslany#18#18 2017-06-17 12:01:54
#perke: Nem azt mondtam, h soha nem történt ilyen csak azt ha nem érzem, hogy vele akarok lenni csak magáért a szexért nem bújok ágyba. És igenis nem szégyellem bevallani, h velem is előfordult már amikor  a pasi azt mondta , bocs találkoztam valaki mással és Ő kell. Én problémásabb voltam mert nem az ágyban ismerkedem, De az ilyenért nem kár :)
borzaslany#18#17 2017-06-17 11:59:20
#blackmoon01: Hát vegyészként furcsa lenne ha nem tudnám mi az a kémia :D
De NŐ-ként pedig a kémia nálam az amikor azt érzem hozzá kell érnem, akarom őt és lehet minden elvem sutba dobom és kell a teste :) Amikor a vágy mindent visz és lehet egy negyed óra után azt mondom "huuuuuuuuuuuu bazdmeg" és van amikor lassú érzéki játékot játszunk és nincs külvilág a fej üres és csak azt akarom, hogy hozzám érjen, hozzá érjek.
blackmoon01#18#16 2017-06-17 11:37:08
#borzaslany: 

A problémát azért vetetted fel, mert elsőre nem értetted meg, hogy *perke* mit írt.
*Innentől kezdve*, persze, hogy a reagáló kifejtés  "magyarázkodásnak" tűnik. Ami valójában "na jó, elmondom akkor még egyszer, hogy te, mi, Brüsszel is megértse" :-D

Istenem, oké, hogy sikamlós témákat járunk körül, de itt tényleg ilyen sokan szeretnek csúsztatni? :/
Vagy a fenti gondolatmenet nincs meg fejben - akkor felmentve a csúsztatás vádja alól :-D

Egyébként meg... 

"ha nem érzem a kémiát nem bújok ágyba"

Ha nem kerülsz valakivel intim szituációba (még az erdőben a fának döntve félig felöltözve felhevülés sem az), szóval amíg nem bújsz ágyba vele, nem szaglászod, kóstolod körbe minden porcikáját, addig honnan szerzel *zsigeri* tapasztalatot (direkt nem 'tudomás'-t írtam) arról, hogy milyen a kémia? :-O

Szerintem sokan összekeverik a 'kémia' fogalmát az első benyomással, szimpátiával. Azért 'kémia', mert a vegyületek, feromonok, stb. szintjén dől el, hogy van-e vonzalom, vagy nincs.
Talán itt is erről volt szó?

U.i.: 

_#pandora_: ha a múltkori elme-baj-nokság (a kötőjel szabadon mozgatható) után annyira utálsz, hogy húzzak innen a f...ba, moderálj ki nyugodtan. Én mindig is szívesen olvastam és nagyra értékeltem az írásaidat, mind stílusban, mind tartalomban - ennek semmi köze ahhoz, hogy milyen véleményem alakult ki a férfiakhoz fűződő hozzáállásodról, motívumaidról és érdekérvényesítési technikáidról (nevezzük így). :)

 
perke#18#15 2017-06-17 00:22:15
#borzaslany: 
Ahogy Pandi is írta, előfordul olyan is, hogy valakivel eljutsz az ágyig, mikor rájössz, hogy mégsem ő... 
Örülj neki, hogy ezek szerint veled még sosem esett ilyen "csúfság".
Legyen neked... alávaló dolgot művelek. :)
Köszönöm a gondolataidat, engedelmeddel maradok a saját meggyőződésemnél. ;)
borzaslany#18#14 2017-06-17 00:15:42
#perke: a kiegészítés már csak magyarázat mert felvetettem egy problémát. És igen ha nem érzem a kémiát nem bújok ágyba , vagy ha nem jó a szex akkor azt ott rövidre is zárom. 
perke#18#13 2017-06-17 00:10:46
#borzaslany: 
Azt írtam kiegészítés... :)
Ezzel együtt nekem rendben van a lelki ismeretem, mert nem vertem át senkit, és egyben örülök annak, ha te még nem voltál abban a helyzetben, hogy miután összejössz valakivel, és érzed, hogy nem tuti a kémia, találkozol valaki olyannal, akivel viszont minden a helyén van.
 
borzaslany#18#12 2017-06-17 00:02:10
#perke: ha már valamit magyarázni kell az mindig sántít :D
perke#18#11 2017-06-16 23:56:25
#borzaslany: 
Egy pici kiegészítésre szorul ezek szerint a postom...
Volt a nő (Egyeske), akivel eljutottunk az ágyig. Ahogy írtam, nem éreztem a kémiát annyira.  
Utána pedig megismertem a másikat (Ketteske), akibe pedig fülig...
Na, ezek után nem akartam többet semmit Egyeskétől, amit jeleztem neki. 
Ketteskétől annál inkább. :)
Nem érzem, hogy bárkit is átvertem volna, nem gondolom, hogy bármelyikükkel is őszintétlen lettem volna.
Akkor igen, ha Egyeskével másodjára is ágyba bújunk, miután már meglett Ketteske... ez viszont kizárt. 
borzaslany#18#10 2017-06-16 23:44:24
#perke: Na látod itt van a kutya elásva. Mert mi nők, szerintem legtöbbünk nem tart több vasat a tűzben és amíg arról az egyről ki nem derül , hogy mégse őt keressük nem randizgatunk mással.Ahogy írod Te találtál mást miközben vele ismerkedtél és eljutottál az ágyig. Már az ágyig sem kellett volna eljutni ha ott volt a másik. De így mindkettőt átverted picit mert egyikhez sem voltál őszinte. 
gaborneteskalandjai#18#9 2017-06-16 20:51:50
#perke: hasonló volt velem is :o 
perke#18#8 2017-06-16 20:13:40
#borzaslany: Sajnos működik visszafele is a dolog... Nem olyan rég indult egy ismerkedés, eljutottunk az ágyig. Nem éreztem a kémiát annyira, illetve időközben találtam valakit, akibe fülig... Gondoltam fair leszek, jelzem az illető hölgynek, hogy találtam valakit, akibe fülig...
A válasz sok mindennek értelmezhető csak nem annak, hogy el tudta fogadni a NEM-et. Pedig nem holtomiglan, holtodiglant kezdtünk...
egyvagyok#18#7 2017-06-16 11:23:02
#borzaslany: 
Gondolom 0 és végtelen között :)
borzaslany#18#6 2017-06-16 10:02:16
#egyvagyok: Tudod hány pasi nem tudja elviselni a NEM-et ?? Azonnal bunkó módon visszavág mindenféle kedves jelzővel tarkítva :) Csak sajnálni tudom őket ....
egyvagyok#18#5 2017-06-16 06:38:01
Persze, hogy van bevált recept, de az mindenkinek más :) Az intelligens, egyszerű, lényegretörő indoklás a leg kézenfekvőbb, bár biztos vannak olyanok is, aki ki tudják hozni az emberből az állatot :)
aareesz#18#4 2017-06-16 00:01:25
#pandora: Ezt a jelenséget csak hallomásból és itt leírtakból ismerem. 
borzaslany#18#3 2017-06-15 23:51:33
Nem igazán szoktam kertelni, ha kép alapján nem jön be azt meg is mondom azonnal. Nem szeretném senki idejét rabolni és az enyémet se rabolják. Sajnos a legtöbb pasi inkább elsunnyog és nem mondja ki a nemet mert ott van bennük az is, h talán jó lesz valamikor valamire...... 
Lehet durván fog hangzani de amikor a szellemi szakadék tátong közöttünk az egy nehezebb kérdés. Mivel nem szeretném megbántani inkább valami más kifogást keresek és úgy mondok nemet. 
Találkozáskor pedig ha nincs kémia akkor elköszönök. 
Ha pedig a szex nem volt jó és megkérdezi a partner lesz-e következő megmondom az igazat, h részemről ennyi volt. Sajnos a pasik ebben az esetben is lelépnek mint a kúrva sezlonyról :) nem lehet őket elérni, nem reagálnak semmire............. akkor már nincs vér abban a bizonyosban :)
pandora#18#2 2017-06-15 23:46:54
#aareesz: 
Csakhogy sajnos vannak kevésbé intelligens emberek is, akik egészen kiszámíthatatlan módon tudnak reagálni. És ezt előre nem lehet tudni, amíg abban a mederben folynak az események amit elképzel valaki, addig nincs próbára téve ez a képessége. 

aareesz#18#1 2017-06-15 23:33:14
Megint egy részletére tudok reagálni a dolognak. Amióta itt vagyok (a legelejét kivéve, ahol ez a probléma nem jelentkezett :D ) a párommal kerestünk párt. Mivel szeretői kapcsolatban voltunk, nagyon nehéz volt, mindenben megfelelő párt találni. A 4 igenes dolog az én tapasztalatom szerint olyan kevés, mint a vakond szexuális élete.
És még ilyenkor is előfordult, hogy nekünk kellett nemet mondani. 
De sose sunnyogtunk. Mi is jobban szerettük a tiszta vizet a pohárban. Egy udvarias NEM-re, (akár indoklás nélkül is) intelligens emberek intelligensen reagálnak. 


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba4350BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba109160Biszexuális vagy, be kell lépned!

#halogen1200kisfarkú dagik
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1210Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba610Belvárosi szexmentes csevegő

#szeretot-110Többes kalandok kamionban
Ajánlott szobák
#homo_szoba6450Meleg férfiak egymás között

#sexuality100Biszexuális és buzi/leszbikus férjek, feleségek

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba5480Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#darellka110Farokgyűrű
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba100Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_pasik300Türelmi zónás pasik várnak

#profi_csajok310Türelmi zónás csajok várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3830Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.